Vi retter en stor takk til alle som har ført opp Lillehammer FK som grasrotmottaker. 

Det sies at mange bekker små blir en stor å. Det gjelder så absolutt når vi kommer til grasrotandelen. Lillehammer FK hadde i fjor over 200 personer som hadde oppført klubben som sin grasrotmottaker, og det medførte ca. 115 000,- i midler via Norsk Tipping, hvilket går til drift av barne- og ungdomsfotballen. Norsk Tipping gir inntil 7 % av omsetningen tilbake igjen til lag og foreninger i Norge. Det krever imidlertid at man har registrert en grasrotmottaker, og seg selv som grasrotgiver.

Vi har plass til enda flere givere, og under finner du en enkel oppskrift på hvordan du registrerer Lillehammer FK som grasrotmottaker. Dette er spesielt viktig for de som tidligere har hatt Lillehammer KFK som grasrotmottaker. Den klubben legges ned, og som følge av det, forsvinner Lillehammer KFK som grasrotmottaker. I fall det er personer som leser denne nyhetssaken som per i dag ikke har registrert en mottaker av grasrotmidler, så oppfordrer vi til at man tar et bevisst valg om dette. Grasrotandelen er viktige inntekter for alle idrettslag, og ikke bare Lillehammer FK.

Du registrerer/endrer grasrotmottaker på følgende måte:

  • Logg på Norsk Tipping sin webside (mange har en profil/bruker her)
  • Logg deg på i App´n til Norsk Tipping (mange spiller fra mobilen)
  • Link til side hvor du endrer mottaker er her: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/din-mottaker/981623916 (trykk på den blå «boksen» med «sett som grasrotmottaker»)
  • Scann QR-koden under, og du kommer til samme side som i linken over
  • Du kan også besøke din kommisjonær (der du tipper) og få hjelp av dem
  • Organisasjonsnummeret til Lillehammer FK er: 981623916

 

 

Da gjenstår det bare å takke for alle som har valgt Lillehammer FK som sin grasrotmottaker. Lykke til med sesongen 2024, både på og utenfor banen.

Vi minner ellers om at aldersgrensen for å opprette en profil hos Norsk Tipping er 18 år, og vi oppfordrer til ansvarlig spill.

Tippehilsen fra Klubbhuset
Web.