I fjor lanserte vi vår Bursdagskalender. Det ble en umiddelbar suksess, og dermed er en ny tradisjon i LFK på plass.

LFK har som mange andre klubber, lag og foreninger hatt ymse loddsalg med tilhørende varierende kvalitet. En langt bedre løsning er å gjøre noe som vi vet fungerer hos andre, samtidig som vi parrer dette med et visst konkurranseelement.

I fjor lanserte vi derfor vår helt nye Bursdagskalender. Dette er i tillegg flott merkevarebygging for våre samarbeidspartnere som bidrar med suverene premier til kalenderen. Vi har bursdag 19.11 (stiftelsesdato), og derfor har vi en kalender, med 19 premier/luker i november. Hver dag trekker vi en heldig vinner. Kalenderne selges da på høsten, og vi er ferdig til høstferien med salget.

Det gleder oss spesielt å kunne si at alle samarbeidspartnere fra i fjor er med oss i kalenderen også i år. Noen har sågar løftet nivået, og det formelig bugner med go`saker når det kommer til premier.

Fotball er et lagspill, og dermed unngår vi å konkurrere med andre lag og foreninger som gjerne selger tilsvarende kalenderkonsept før desember, hvor man trekkere vinner frem til julaften.

Dette er en salgskampanje hvor vi jobber med entusiasme og positiv forsterkning. I fjor ble det levert meget gode prestasjoner, og mer om det leser du i denne linken: Vinnere 2020

Også i år premierer vi beste lag og beste selgere. Beste selgere får Gavekort hos Rustadstuen Sport, mens det beste laget får pizzakveld med pizza fra Pizzabakeren. Merk at det gjelder beste lag både i Yngres avdeling og i Ungdomsavdelingen. Vi regner også gjennomsnittstall, hvilket betyr at alle har lik mulighet til å vinne, uavhengig av om man er et lag med mange eller få spillere.

Relevant informasjon om høstens vakreste eventyr har gått ut på mail via Rubic Laget Mitt. Vi gleder oss til solide prestasjoner også i år.

Kampanjehilsen

LFK web