Et sikkert vårtegn er handleuken hos Rustadstuen Sport. Fom. lørdag 17.04 tom. lørdag 24.04 kan kjøpe det du trenger til gunstige priser. Pål og laget hans gir 30 % på alt utstyr fra Diadora til våre medlemmer.

Rustadstuen Sport har nå fylt opp butikken med fotballutstyr, og vi gleder oss alle over sol, varme i luften og «lengre» dager. Vaksineringen går fremover, og vi kan nå alle se lyset i tunnelen og på sikt går vi en mer normal hverdag i møte. Vi tenker mange gleder seg til å kunne gi noen en real «bamseklem» igjen, spesielt etter at kula har funnet veien til mål.

Mens vi alle venter på at det skal skje, er det massiv aktivitet på Stampa. I takt med ny sesong, betyr det som regel at nytt utstyr må kjøpes inn. Det kan du nå gjøre fra lørdag til lørdag. Fra 17. april til 24. april er det handleuke hos Rustadstuen Sport.

«Medlemmer får 30 % rabatt på alt utstyr fra Diadora»

Av hensyn til smittevern, oppfordrer vi alle våre medlemmer om å ta de ulike dagene i bruk. Man har hele syv ulike dager å handle på, og det er gunstig at ikke alle løper ned dørene på de to lørdagene. Bruk gjerne en hverdag!

Da ønsker vi lykke til med årets innkjøp.