Det gleder oss å ønske P4 velkommen på laget 

Som tidligere beskrevet her på web, ønsker vi å forsterke A-lagets hjemmekamper som en naturlig arena og møteplass. I den forbindelse har vi fått med oss Ruben på laget som ny Arrangementsansvarlig. Du kan lese mer om han her: Ruben

Selv om det fortsatt er noe tid til avspark i sesongen 2021, er det ingen grunn til å stå med hoftefest i midtsirkelen. Vi må evne å ha flere baller i spill samtidig. Derfor er vi allerede i gang med forberedelsene til hjemmekampene på Stampa i 2021.

Da er det ekstra gledelig at vi har fått med oss P4 på laget. De har bidratt til gode lytteropplevelser i mange år, og nå skal de hjelpe oss med gode lytteropplevelser også på Stampa. Målet er å øke kvaliteten i våre arrangementer. Vi tror at det gjør det mer attraktivt å dra på kamp. I tillegg forenkler det arbeidet for våre speakere.

Vi ønsker P4 velkommen på laget. Stadig flere bedrifter velger nå å ta del i entusiasmen omkring fotballen i byen. Ønsker din bedrift å bidra til stolthet i regionen, er det bare å ta kontakt med Daglig Leder.

Lytterhilsen
LFK web