G19 trente på Stampa i dag. LFK web tok turen innom Søndre Bane for å lodde stemningen blant spillerne på formiddagsøkten.

Selv om juli måned er synonymt med Fellesferie, forhindrer ikke det trening. Daglig er det aktivitet på Stampa ved at flere spillere i ulike aldre driver egentrening. Når det gjelder G19 er det fortsatt fellestreninger, innen det blir en vel fortjent pause om ikke så alt for lenge.

Andreas Johnsen var en av dem som koste seg på Stampa i dag. Solen var også tilbake, så det minnet mer om sommer under dagens økt. Forrige dagen skulle man jo tro at vi var kommet til september. G19 har også kunnet trene med full kontakt fra 1. juni. Andreas bekrefter at det er herlig å kunne trene som normalt. I august begynner også serien og Andreas ser fram til kamper.

«Vi er et ungt lag, så det blir spennende å måle krefter mot andre lag i G19 Elite i høst».

G19 består av spillere fra både Lillehammer FK og Faaberg Fotball (FF). Dette var også tilfellet i fjor, og Martin Beitdokken er en av spillerne fra FF. Han fremhever at det er flott å kunne slå sammen til en gruppe for da kan man trolig stille sterkere enn det man kunne ha gjort hver for seg. Det gjør også at du kan konkurrere på et høyere nivå. For FF sin del er dette uansett viktig, da man ikke har nok spillere til å spille et G19 lag alene. Martin fremhever at det sosiale fungerer fint. Man har felles interesse i fotball, mange går på samme skole og mange kjenner hverandre fra før. De man ikke kjente ble man uansett raskt kjent med.

Da var det klart for oppvarming, så vi pakket ned PC`n. LFK web ønsker G19 fortsatt lykke til med treningene og ikke minst med seriespillet i august.