Vi benytter anledningen til å ønske hele fotballfamilien en riktig god påske.

Påske er ikke bare ferietid, men også treningstid. Det har vært stor aktivitet på Stampa de siste dagene. Ungdomsavdelingen har trent godt og det har vært bra oppmøte fra spillerne. Det viser at det går an å kombinere påskeferie og skolefri med trening. Mer enn 100 spillere har daglig vært i aktivitet på den grønne matta.

Nå tar vi alle en vel fortjent pust i bakken, og vi antar at både appelsiner og Kvikk Lunch skal fortæres, uavhengig av om man har ski på beina eller ikke.

Vi takker for en flott treningsvinter på Stampa. Å ha vinteråpen bane har kort og godt vært fantastisk. Det har vært tallrike timer med både organisert og uorganisert aktivitet. Vi retter også en stor takk til brøytemannskapet som virkelig har spilt på lag med oss gjennom vinteren, og gjort en solid jobb med banen.

Nå gleder vi oss til vår, sol og varme, og ikke minst at kampene også skal begynne. Vi skal også invitere til oppstart for 6-åringene, og dette betyr at høydepunktene står i kø ut over våren.

Vi ønsker spillere, trenere, dommere, foresatte, engasjerte personer og alle andre med hjertet i lokalfotballen en riktig god påske. En stor takk også til våre samarbeidspartnere som bidrar til at vi kan legge til rette for mest mulig aktivitet.

#deternøye å huske smittevernreglene i påsken. Med andre ord; ta ut dybde!