I likhet med i fjor, tilbyr vi alle fire Grasrotkursene denne høsten på Lillehammer. 

Sammen med NFF Indre Østland tilbyr Lillehammer Fotballklubb og Faaberg Fotball alle de fire Grasrottrenerkursene lokalt i høst. Dermed trenger man ikke reise langt for å bli en enda bedre trener. Kursene holdes på Stampa og på Jorekstad.

Grasrottrenerutdannelen består av fire delkurs, men hvert kurs har eget fokus, så man kan også «shoppe» det som passer best. Vi i LFK oppfordrer uansett alle som begynner til å ta alle delkursene. Da blir man sertifisert som Grasrottrener og det gjør noe med ens egen stolthet. Å delta på kurs er både lærerikt og inspirerende og man treffer andre trenerkolleger. Det er en utmerket måte å bygge relasjoner og nettverk på. Grasrottrenerutdannelsen er å anse som basis grunnkurs, og man trenger ikke å ha trenerambisjoner eller være øvet for å delta. Dette er lavterskel med fokus på praksis på felt. Fremfor å sitte mye inne og snakke om, er vi ute og øver!

Vi håper at mange melder seg på og at man benytter anledningen til å supplere i fall man mangler enkelte delkurs. Link til påmelding finnes her under:

Delkurs 1 (22.10-23.10)

Delkurs 2 (03.09-04.09)

Delkurs 3 (17.09-18.09)

Delkurs 4 (01.10-02.10)

Vi sees på kurs!

LFK web.