Vi gleder oss over å presentere Peter som ny Dugnadskoordinator.

Historisk sett står ikke folk i kø for å ta på seg å koordinere våre medlemmer i følge med dugnader. Det er ikke nødvendig å trekke kølapp for denne rollen. Desto hyggeligere er det å kunne ønske nytt blod velkommen i organisasjonen vår. Peter Tellefsen studerer Sport Management ved HINN, hvor han denne høsten har begynt sitt første år i Bachelorutdanningen.

«Jeg liker å hoppe i det»

Peter fremhever at han har vært borte i mye av det som rollen krever. Han har jobbet i Wilhelmsen Chemicals med logistikk, og er vant til en hektisk hverdag med mye koordinasjon. Han er ryddig og strukturert og det vil hjelpe han i rollen. Selv liker han å sette sitt preg på ting, og han gleder seg til å komme i gang med arbeidet.

Peter er fra Tønsberg og er en voksen student. Han har rukket å bli 34 år og tilfører dermed verdifull arbeidserfaring i et ellers urutinert studentmiljø. Peter påpeker at det er både fordeler og ulemper ved å være voksen student, men aller mest morsomt. Peter trengte både en forandring og et miljøskifte, og han interesserer seg for sport. Dermed ble det naturlig å studere Sport Mangament i idrettsbyen Lillehammer.

Peter har fått et solid inntrykk av byen, hvor han mener å se at det er både høflige og engasjerte mennesker som også vet å bry seg. Han lot seg imponere over at supportere til LIK skaffet til veie midler til Andreas Martinsen. Peter mener at det er et synlig bevis på at mange tenker at hjembyen er viktig.

Vi gleder oss over å ha engasjerte studenter med på laget i klubben, og ber våre medlemmer ta Peter godt i mot, spesielt når han spør deg om å stille på dugnad…