Endelig er påmeldingen til FotballXtra for skoleåret 2020/2021 åpen. I år er det mulig å delta inntil to dager i uken, og vi har separert dagene noe mer enn i fjor. Nederst i saken finner du også informasjon om ferietilbud i høstferien.

Om FotballXtra:

FotballXtra er et klubbnøytralt aktivitetstilbud etter skoletid fra 3. klasse til 7. klasse. Det betyr at vi følger skoleruta. Alle våre tilbud er åpne for alle, da det viktigste for oss er at barna finner glede i å spille fotball, og ønsker å være i aktivitet. For de barna som er motiverte for å trene mye kan vi anbefale å delta på TeknikkXtra i tillegg til FotballXtra. Les mer om dette nedenfor.

FotballXtra og TeknikkXtra

FotballXtra er en lavterskeldag hvor aktivitetsglede og mestring står i fokus. Mandager for 6-7 klassinger, tirsdager egen jentedag for 5-7 klassinger og torsdager for 3-5 klassinger. Nyvinningen her er en egen jentedag hvor jentene står i fokus, ellers ganske lik oppbygging som de to siste årene.

TeknikkXtra gjennomføres hver onsdag, og er en mer krevende økt. Den starter annenhver gang med koordinasjon og hurtighet, og annenhver gang med skadeforebygging. For hver økt er det et spesifikt tema, som vi jobber individuelt med før vi tar med ferdigheten i spill. TeknikkXtra er åpen for alle 4-7 klassinger som vil trene mer.

Link til mer info, pris og påmelding

Oppstart uke 37:

Mandag 7.9: FotballXtra 6-7 klasse 15-1630 (oppmøte 1430-1445)

Tirsdag 8.9: FotballXtra Jentedag 5-7 klasse 15-1630 (oppmøte 1430-1445)

Onsdag 9.9: TeknikkXtra 4-7 klasse 15-1630 (oppmøte 1430-1445)

Torsdag 10.9: FotballXtra 3-5 klasse 15-1630 (oppmøte 1430-1445)

Åpne treninger: FotballXtra gjennomfører åpne treninger mandag 31. august kl 15-1615 og onsdag 2. august kl 15-1615. Dette er for spillere som ønsker å teste en økt.

Nytt av året:

Likt utstyr skaper felles identitet: Vi ønsker at alle skal benytte FotballXtra sine klær. Som i «gamle dager» er det nok en gang mulig å bestille utstyrspakke ved påmelding. Hvis man ikke trenger utstyrspakken men bare enkeltplagg så får man kjøpt dette hos vår gullsponsor Rustadstuen Sport, som befinner seg i Storgata i Lillehammer.

(Klespakken består av overtrekksgenser, bukse og strømper)

Egen jentedag: Dette har vært et sterkt ønske, og vi har derfor åpnet egen jentedag på tirsdager.

Koronatiltak forsinker transport: Siden tiltakene ved transport er utenfor vår kontroll, velger vi de første månedene å ikke tilby transport. Når transport blir mulig kan barna hentes etter skoleslutt. Siden en del likevel ikke ønsker transport så er dette valgfritt når vi kommer i gang med å tilby transport igjen. Dette kan man bestille allerede nå.

FotballXtra FotballCamp i høstferien: Etter en flott fotballskoleuke i starten av sommerferien i år har FotballXtra valgt å også organisere en liten fotballskole i høstferien. Info om denne finner du ved å trykke HER

Spørsmål?

Kontakt Sportssjef//leder for FotballXtra Henrik Wangberg på 406 08 495 eller fotballxtra@lillehammerfk.no

Påmelding – trykk her

(Bildene fra aktivitet er fra FotballXtra sin Fotballskole uke 26 2020)