I går, fredag, ble Tine Fotballskole avsluttet. Det ble en flott uke i solen på Stampa. 

Mandag ble årets Tine Fotballskole sparket i gang på Stampa. Normalt sett arrangerer vi sammen med Lillehammer KFK Tine Fotballskole i både juni og august. Grunnet Covid-19, ble det kun fotballskole i august dette året.

Grunnet smittevernhensyn var det kun plass til 200 barn. Når vår nabo på Jorekstad, Faaberg Fotball, ikke arrangerte sin tradisjonelle fotballskole, opplevde vi et enormt trykk. Vi takker for den tilliten som har blitt vist oss, og vi forstår at mange ble skuffet, når vi måtte si nei til deltakelse. Samtidig kan vi ikke gå på akkord med smittevern og nasjonale bestemmelser fra både NFF, Tine og myndigheter. Trolig kunne vi hatt nærmere 300 barn på Stampa denne uken. Det er derfor flott at kampene nå er i gang igjen, for dette er en tydelig indikasjon på at barna er «sulteforet» på aktivitet.

Vi har sammen med Lillehammer KFK «strammet strikken» noe fra tidligere år. Målet er kontinuerlig utvikling med fokus på kvalitet. Alle instruktører var i år kurset før oppstart. I tillegg var smittevernhensyn satt fremst på agendaen. Det ble også gjennomført daglig morgenbriefing og debriefing etter hver dag med instruktørene. Dette skyldes at vi ønsker å ta både barna, foresatte og ikke minst våre egne instruktører på alvor.

Vi takker alle våre dyktige instruktører som har gjennomført tallrike dybdeløp denne uken for å gi barna gode opplevelser.

Vi opplever at barna har hatt en flott uke på Stampa, og vi tipper at de sovnet godt fredag kveld, etter en uke med mye aktivitet. Fredag avsluttet vi med grilling i strålende solskinn.

Vi ønsker alle en flott helg og velkommen tilbake til Tine Fotballskole i 2021.

Entusiastisk hilsen

Lillehammer FK og Lillehammer KFK