Det var topp stemning da 6-åringene hadde turneringsdag på Stampa i går, søndag.

I fjor arrangerte vi turneringsdag for 6-åringene på Stampa. Det var utrolig hyggelig, og søndag var vi tildelt en ny turneringsdag fra NFF Indre Østland. Dette er da barn som begynner på skolen i august, og de spiller ikke i ordinær serie. Kamper spilles gjennom turneringsdager hvor man samler lag fra flere klubber.

Noen var kanskje litt engstelige på lørdag, da regnet «bøttet ned» store deler av dagen, men søndagen holdt det seg lettskyet, og tidvis tittet også solen frem. Det var behagelig temperatur, og sånn sett perfekt vær for å spille fotball.

Det var stor entusiasme å spore blant både spillere, trenere, publikum og øvrige som passerte Stampa. Kiosken var som vanlig åpen, og både is, brus, pølser og vafler gikk unna i et høyt tempo. Det var rett og slett en herlig stemning på Stampa i går.

Vi benytter anledningen til å takke både egne og gjestende lag for en herlig dag. Vi takker også alle som la igjen «gryn» i kiosken. Vi takker også dommerne som gjorde en flott innsats. Det var spillere fra vårt eget G14 lag, og slik bygger vi kultur i LFK; Ungdommen veileder barna! 

Vi takker også NFF Indre Østland for tilliten som ble vist oss, i følge med at vi fikk gleden av å arrangere turneringsdag for 6-åringene. Vi håper på reprise i høst.

#deternøye med entusiasme