Torsdag 26. august gjester Lyn 1896 FK Stampesletta.

Det er svært gledelig at vi igjen kan tilby spill på nasjonalt nivå for våre ungdommer. Dette er spesielt viktig for alle dem med ambisjoner. Vi er en klubb for alle, og det er viktig å legge til rette for at vi har gode arenaer for alle våre spillere, uavhengig av alder og ambisjonsnivå.

Vi har ikke hatt lag i G19 på nasjonalt nivå siden 2012, og derfor er det ekstra motiverende at dette igjen er en arena hvor det spilles på i idrettsbyen Lillehammer. LFK web tok en rask prat med Kapteinen på skuta, Torje Strand Bjørnaa.

Våre «ungsauer» tapte første serierunde borte mot Moss, og i følge Kaptein, Torje, er det en revansjelysten gjeng som går på banen førstkommende torsdag. Da kommer en klubb med lange tradisjoner på besøk til Stampa, nemlig Lyn fra Oslo. Kapteinen legger ikke skjul på at det er motiverende å spille mot kjente klubber. Det gir også viktig læring og en god referanse på nivå, noe som er viktig for dem som har ambisjoner med fotballen, både på egne og klubbens vegne.

«Vi skal gå ut og vise noe annet enn det vi gjorde i første match»

Den viktigste kampen er den vi ikke har spilt, og vi skal være påslått fra start på torsdag. Torje sier også at det er god stemning i laget og gutta gleder seg til match.

Grunnet pandemien, spilles det kun høstsesong for G19 Interkrets. Man har derfor ikke en vårsesong for å «ta nivået». Lærekurven blir dermed bratt, men det borger for desto mer spenning.

Avspark er kl. 20.15 på Stampa torsdag kveld. Kiosken er åpen og det er gratis inngang. Velkommen til kamp.

Se ellers denne linken i GD: Det gror i LFK

LFK web.