Herlig idrettsglede å spore på Stampa i går, når Stjerneserien endelig var tilbake igjen. 

Det var massiv aktivitet på og rundt Stampa i går, lørdag. Det var ikke vanskelig å få med seg at Birken var tilbake i en mer normal form, noe svært mange syklister trolig gledet seg over. Det skjedde imidlertid andre ting på Stampa i går også. LKFK hadde hjemmekamp og ikke minst var Stjerneserien endelig tilbake på Stampa.

I stjerneserien spiller vårt lag, Wednesday United, og dette er våre Parautøvere. Dette var den første serierunden på hele to år, og dette har spillerne ventet på svært lenge. De har også tilhørt senior breddeidrettsutøvere og har dermed på lik linje som vårt A-lag ikke trent med kontakt før i juni i år. Det var derfor svært etterlengtet å endelig komme i gang med kamper igjen. Stjerneserien spilles gjennom dagsturneringer og arrangementet går på rundgang mellom klubbene i Kretsen. Det er fast tradisjon at vi i LFK organiserer en slik dag. Lørdag deltok lag blant annet fra Vind, Toten og Brane (Kongsvinger).

Det er på sin plass å rette en stor takk til Pål Erik Heimstad som tok et betydelig ansvar for gjennomføringen. Mange timer ble lagt ned for å komme i mål med dagen. Pål Erik er til daglig trener for Wednesday United, og man kan lese et intervju med han i vårens LFK Magasin. Link til Magasinet er her: LFK Magasinet 2021

Det ble en meget vellykket lørdag med bøttevis av idrettsglede. Det ble spilt kamper både på 5er og 7er baner, og i kiosken var det som vanlig Trine og Britt som serverte våre gjester. Det ble mange blide gjensyn, og mange gode historier i kioskluka. Det er nettopp slike tradisjoner som skaper den gode rammen omkring Stjerneserien på Stampa. En stor takk også til dommerne som velvillig stilte opp. Uten dommere, blir det som kjent ingen kamper.

Vi takker også Birken for smidighet mht. å få våre gjester sluset gjennom diverse sperringer. Dermed kom de helt fram til Stampa hvor kampene ble spilt.

Vi takker også alle medlemmer i LFK som lojalt stilte på som dugnadsvakter under Birken, hvilket er en viktig dugnad for klubben. Til slutt gratulerer vi også vårt A-lag som tok med seg full pott i bortemøtet mot Reinsvoll. Det ble på alle måter en flott lørdag hvor LFK var representert på flere baner samtidig.

LFK web.