Hvis du har fulgt med på lokalfotballen i Lillehammer de siste 30 årene vet du garantert hvem han «Peders» er. Trond Arve Pedersen kom til Lillehammer på 90-tallet og etablerte seg kjapt blant folk ved hjelp av fotballen. Den tidligere svolværingen har nå stor tro på de kommende årene i klubben.

«Peders» har vært altmuligmann rundt A-laget i utallige årrekker. Han har begitt seg ut på roller som trener, lagleder, oppmann og assistent. Det eneste han ikke har vært innom er materialforvalter, noe han ellers synes er helt greit.

Fotball har alltid stått veldig nære hjertet mitt

Corona-situasjonen rundt A-laget satte en støkk i både spillerne og teamet da klubben fikk beskjed om at det ikke var mulig å spille kamper i 2020-sesongen. Peders synes det var ergerlig at den ble avlyst ettersom A-laget hadde et lag han mente var kapable til å kjempe om seier i divisjonen.

Jeg håper så inderlig at vi får lov til å spille igjen til våren

Rundt A-laget er han klar på at LFK har vært, og er avhengig av at studenter på HINN velger å spille for klubben. I tillegg til unge studentspillere har man de siste årene fått mange friske innhopp fra ungdomsavdelingen som har gitt unge lovende spillere en mulighet til å prøve seg på et høyere nivå.

På spørsmål om det er gunstig å flytte opp unge lovende spillere til et høyere nivå på A-laget svarer han med at det er bra gutta får kjenne på nivået som skal til. Da er det mye lettere å finne ut hva man må trene mer på for å utvikle seg best mulig, mener Pedersen.

Det er ikke noe tvil om at LFK har hatt utbytte av å ha Trond Arve i klubben i så mange år, og vi er utrolig glade for å ha han med oss videre!