Verdien av gode relasjoner kan ikke overvurderes.

Sist uke tok vi turen innom Anlegg Øst Entreprenør (AØE) for å hilse på Trond og Elin. AØE er en av Innlandets største entreprenører og de holder til i Fåberggata i Lillehammer.

Sammen med Sparebank 1 Gudbrandsdal og Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdalen er AØE vår Generalsponsor, og de bidrar dermed betydelig for at vi kan gi et best mulig tilbud til våre medlemmer.

Vi har en målsetting om å være «best på oppfølging». Det betyr at vi skal legge til rette for synlighet, nettverk, aktivering og opplevelser for både små og store samarbeidspartnere. I en digital hverdag er både mailer, telefoner og sosiale medier aktivt i bruk i vårt markedsarbeid. Likevel, å sette seg ned rundt bordet med en kopp kaffe og slå av en fotballprat, gir en ekstra dimensjon. I Lillehammer FK er vi glade i folk, og vi trives aller best i en analog setting, som oppstår når vi tar turen innom en samarbeidspartner og utøver samhandling «face to face».

AØE er synlig med draktreklame på alle lag, og logoen er svært godt representert på Stampesletta. Vi setter stor pris på at de har tatt en aktiv og engasjert rolle i sitt samarbeid med oss i Lillehammer FK.

AØE er en del av Gjermundshaug Gruppen med prosjekter hovedsakelig i Innlandet, Oslo og Viken.  AØE sitt hovedkontor finner vi på Lillehammer. Med dyktige fagfolk og en moderne maskinpark har de i en årrekke drevet entreprisevirksomhet. Trolig ser flere mennesker daglig et utvalg av deres maskinpark med tilhørende logo i og rundt Lillehammer.

Med slagordet «vår kompetanse – din trygghet» er det ikke rart vi har funnet tonen, for bedre enn dette, kunne vi ikke sagt det selv. I Lillehammer FK sørger fotballfaglig kompetanse for at foresatte trygt kan sende spillerne til både trening og kamp.

Vi takker Trond og Elin for en hyggelig morgenstund, og vi ser fram til å utvikle relasjonen videre og skape god samhandling i sesongene som kommer.