Her får du forrige ukes aktiviteter oppsummert. Tallrike dybdeløp ble gjennomført på Stampa i uken som gikk.

Da Norge ble nedstengt i mars i fjor, bestemte vi oss for at Sir Winston skulle lede oss i vårt arbeid. Vi fant fram følgende sitat: «Never waste a good crisis». På riksmål betyr dette at man aldri skal kaste bort en god krise. Dermed var standarden satt for vårt virke. I praksis betyr dette til en hver tid å ta inn over seg de gjeldende reglene knyttet til smittevern, for deretter å se hva som er mulig å få til. Og det er faktisk mye, veldig mye! Sist uke ble intet unntak.

Tirsdag besøkte vi Hammartun skole hvor vi hadde ekstra fokus på på barna fra 1. til 3. klasse. Dette gjorde vi sammen med nabo, LKFK, og vi delte også ut fotballer. Dagen etter, hadde vi en veldig fin dag på Sportsplassen, under konseptet ALLE MED! Du kan lese mer om dette i denne linken: ALLE MED!

Onsdag morgen var det klart for Fotballfrokost. Vi takker nok en gang Scandic Victoria for flott vertskap. Oppslutningen om våre markedsarrangementer er økende, og vi hadde en herlig stund med mange av våre samarbeidspartnere.

Torsdag arrangerte vi Klubbdommerkurs. Her ble G13 veiledet til å utføre dommergjerningen i vår egen yngres avdeling. Sammen med G14, G15 og G16 begynner vi nå få en god mengde med spillere som har gjennomført Klubbdommerkurs, hvilket gleder oss. Vi har som mål å forbedre logistikken knyttet til dommere i våre kamper i yngres, og vi takker Bjørn Laugerud som holdt et godt kurs, også i år.

Fredag ettermiddag var det Trenerforum for G10-G12 i yngres avdeling. Her jaktet vi på den blå tråden, hvor vi skaper felles forståelse for sportsplan og utviklingstrapp i yngres avdeling. Ungdomsavdelingen har kommet langt, og vi jobber nå også med felles forståelse og referanser nedover i rekkene. Det ble en herlig stund, og vi takker for at mange engasjerte mammaer og pappaer investerer tid en fredag ettermiddag, før den obligatoriske fredagstaco`n. Det viser at vi har mange dyktige og engasjerte foresatte som bryr seg om kvaliteten vi skal levere på feltet.

Lørdag morgen var det endelig klart for Fellestreninger igjen. Grunnet smittevern, kun for spillere fra lag i LFK, men på sikt blir dette tiltaket igjen åpent for spillere fra andre klubber. Det ble kjørt økter for G10, G11 og G12 frem til lunch. Hele 90 spillere deltok i strålende sol. Bedre enn dette blir det faktisk ikke.

A-laget var også samlet store deler av lørdagen, hvor det ble jobbet ved holdninger, normer og verdier. Gutta jobbet med tolkning av Lågen, deltok i konkurranser og deretter ble det en vel fortjent matbit. Lignende opplegg er allerede kjørt med G19, og vi er også i gang med verdiarbeid rundt G15 og G16. Målet vil alltid være å drive spillerutvikling, basert på utvikling av både spillere og mennesker.

Søndag var vi så heldig at Kretsen gjestet oss. Ett av flere kurs som tilbys er Trenerveilederen. Vi er meget godt fornøyd med at Kretsen velger å legge slike aktiviteter til Stampa. Her hadde vi trenere som deltok, og vi stilte også med objekter, noe som er helt avgjørende for en vellykket kursopplevelse. En stor takk til G15 og G16 som stilte på i varmen, søndag.

I tillegg kan vi også ta med oss mange treninger, kamper og ikke minst Tirsdagskaffen på Brakka. Lørdag ble det tangering av rekordomsetning i kiosken også, så man trenger ikke å lete opp begrepet moment i ordboken. Det er bare å ta turen til Stampa.

Det er godt å kjenne på at man ikke driver fotballklubb basert på hjemmekontor. Vi mener at verdien av det fysiske møtet ikke kan overvurderes, og noe av det viktigste vi gjør, er å bringe folk sammen. Vi takker for alle møter i uken som gikk, og ser nå fram til en ny, herlig uke i solen. Vi kan ikke love annet enn fortsatt hardt arbeid, både på og utenfor banen, hvor målet er mest mulig entusiasme. Vi skal gjenkjennes ved at vi snakker minst mulig om, men heller gjør mest mulig.

Vi takker alle samarbeidspartnere som hver uke gjør det mulig for oss å få til mye. Å ha gode medspillere, er helt avgjørende.

Mandagshilsen fra Brakka.

LFK web.