Lørdag kl. 13.00 er det avspark på Jorekstad. Vi tar imot Spjelkavik i tredje serierunde.

Første serierunde endte med tap 0-2 mot Elverum. «Kjerringa» ble reist med tre poeng borte mot Hødd 2 i runde to, hvilket trolig gjorde bussturen hjem til en langt hyggeligere opplevelse. Det er ikke så altfor mange lag som tar med seg tre poeng fra Ulsteinvik, og nå venter en ny solid test, mot Spjelkavik.

Lørdagens gjester fra Spjelkavik er tippet til å henge med i teten, og kampen blir dermed en ny test på hvor vi står når det kommer til nivå.

LFK web tok en prat med Rune Hagen som gleder seg til ny hjemmekamp. Rune mener at dette kanskje er den tøffeste kampen til nå, hvilket vi er forberedt på. Det har vært en god treningsuke, og det ser bra ut. Albert Berisha har også sluttet seg til stallen og hans rutine og referanser gir oss et løft. Det er nå andre hjemmekamp på «bortebane», og Rune tenker at desto flere kamper som spilles der, så vil gutta også føle det mer som hjemmebane.

Billettprisen er 100,- for voksne (16 år og eldre). Barn, pensjonister, studenter og militære betaler 50,- Betaling skjer via VIPPS.

Vi ønsker velkommen til ny hjemmekamp på Jorekstad. Så minner vi også om at Faaberg Fotball møter Sander med avspark på Jorekstad kl. 17.00. Det er dermed mulighet for en dobbel date på lørdag.

LFK web.