Sander Jensen er en av flere lovende unggutter som har gjort det skarpt på A-laget nå i høst.

Både Torje Strand Bjørnå og Sander Jensen har spilt kamper for A-laget denne høsten. Sander fikk i likhet med Torje sin debut fra start hjemme mot Faaberg. Deretter fortsatte oppturen borte mot Reinsvoll sist fredag. Begge spillerne hører til daglig hjemme i G19-stallen som spiller Interkrets. Det gror godt i LFK, og det kommer av en tydelig strategi med tilhørende blå tråd, hvor spillerutvikling er i fokus.

Mens vi finner Torje i forsvar, er Sander i motsatt ende av banen, hvor han spiller spiss. Sander har også på A-laget bevist hvor målet står, og han puttet ett mål mot Faaberg, mens det borte mot Reinsvoll ble to kasser. Sander mener selv at han er en god avslutter, og dette er noe han har trent på over tid. Målet hans er å score jevnlig i rollen som spiss.

Sander er en av flere lovende unggutter i LFK som har spilt barnefotball i Roterud. Sander valgte selv å ta steget videre til LFK fordi han hadde klare ambisjoner og ønsket å ta nye steg.

«Det er viktig å trene og spille med ambisjonsrike spillere som gjerne er bedre enn deg selv»

Sander fremhever at det er veldig moro med fotballen om dagen, både på G19 og A-laget. Når han ikke er å se på Stampa går han i VG3 på Lillehammer videregående skole, avd. Sør, hvor han naturlig nok har Programfag Toppidrett, Fotball, noe han har hatt både i VG2 og VG3. Sander er også veldig glad for at det nå også er tilrettelagt for å trene fotball også for elevene i VG1.

Fredag kl. 19.30 gjester Kolbu KK Stampa, og da er vi spent på om Sander finner veien til nettmaskene også denne kvelden i det praktfulle flomlyset. Lurer du på det samme, er det bare å møte opp.

Velkommen til kamp.

LFK web.

Bildekreditering i saken: GD (R. Kjæstad)