Like før seriestart fikk vår A-stall et nytt og viktig tilskudd. Han kommer fra Gjøvik og du så han kanskje i aksjon mot Elverum?

Mohammad Mehdi Rasoli kom til Norge i 2011 og hans nye hjemby ble Gjøvik. Da var ikke veien lang til stadion og Gjøvik-Lyn. Som alle vet har vår nabo tatt et nytt steg opp til Post Nord-Ligaen foran årets sesong. Dermed gjorde Mohammad en vurdering som tilsa at spilletid er viktig, sett i lys av hvor han befinner seg i sin karriere. På spørsmål er han tydelig på at det er viktig med et høyest mulig nivå i treningsarbeidet, men det absolutt viktigste er kamphverdagen.

«Av og til er det smart å ta ett steg tilbake, for å kunne ta to frem»

Mohammad er back og mange så han trolig i aksjon i årets første hjemmekamp på Jorekstad. En lokal jury kåret han til LFKs beste spiller, og dermed satser vi på at standarden for resten av sesongen er satt. På spørsmål om hva han tenker er sterke egenskaper, mener han selv at han har en bra fot. Han liker i tillegg å ha ballen og han mener at han er bekvem med ball i bein.

På spørsmål om hvordan den nye hverdagen i OL-byen er, kommer det raskt at det er lite eller intet å klage over. Han fremhever at tiden så langt har vært kjempefin med en god mottakelse av gutta. Mohammad mener at laget er på rett vei selv om det ble tap mot Elverum. Man må bare ta tiden til hjelp.

«Det er masse potensial i laget, så jeg tror det blir bedre og bedre utover i sesongen»

Vi synes det er ekstra hyggelig at vi nå har spillere fra Lillehammer, Gjøvik, Hamar og Moelv i vår A-stall. Det tenker vi er rimelig lokal forankring og vi slår dermed et slag for Mjøsa United!

Vi ønsker Mohammad lykke til i den helhvite drakten. Ta han godt i mot!

LFK web