A-laget avsluttet arbeidsuken med en ny seier, og tre viktige poeng.

A-laget tok i går imot Ottestad, og det ble en målrik affære på Stampa. Til slutt stod det hele 5-2 på resultattavlen da dommeren blåste av.

Rustadstuen Sport var gårsdagens Matchsponsor, og tradisjonen tro, vanket det premie til LFKs beste spiller. Det ble Sander Jensen som puttet hele tre kasser i går, og det til tross for at han ikke startet kampen. Den effektiviteten liker vi å se!

Det var ellers herlig stemning i solen på Stampa i går. Etter et par måneder med regn, var det nok mange som nøt å se solen igjen. Vi fyrte grillen, og pølsene gikk unna i et høyt tempo. Til tross for at kampen gikk veldig tidlig, så var det greit med publikum også i går. Vi takker alle som tok turen for å støtte gutta.

Vi takker G13 for flott innsats i kiosken. Våre kunder blir alltid møtt av blide og engasjerte foresatte som ikke er redde for å ta i et tak.

En stor takk også til Ballhentere, Stadionverter og Speaker. Det skal til en del folk for å til et kamparrangement.

Det har ellers vært en fin uke for LFK. Det har naturlig nok blitt både seier, uavgjort og tap for våre lag, og det er en del av fotballen.

Skjønt helt ferdig er vi ikke. Søndag er langt unna hviledag i fotballens verden. I dag spiller både G14, G15 og G16 hjemmekamper på Stampa. I tillegg har vi 6-års turnering i dag. Det er dermed klart for en herlig søndag på Stampa.

Kamphilsen
LFK web.