Massiv entusiasme å se på Sportsplassen i går, onsdag. Om lag 60 gutter og jenter koste seg med ballen.

Vi har en klar ambisjon om å være mer synlig ute i grendene. Skal vi lykkes i ungdomsfotballen, er det viktig at vi lykkes i barnefotballen. Samtidig har vi et betydelig folkehelseansvar, og det er viktig at barn er i aktivitet. Å delta i organisert aktivitet i et lagspill er folkehelse og livsmestring i praksis.

Grunnet diverse arbeider har barna på Hammartun hatt litt begrenset boltreplass og utearealer de siste årene. Vi og LKFK tok derfor et felles initiativ til en superonsdag for barna i 1. til 3. klasse, som vi kalte ALLE MED! Ikke overraskende synes vi at flest mulig barn skal spille fotball, og om lag 60 gutter og jenter koste seg på Sportsplassen onsdag ettermiddag. Etter økten fikk alle hver sin is, og stemningen var upåklagelig.

Mens barna hygget seg på feltet, fikk foresatte kaffe og informasjon fra både oss og LKFK.

I forkant av onsdagen var vi også innom barna på skolen, hvor vi blant annet delte ut fotballer til klassene. Det kan dere lese mer om i GD i denne linken. Selma rekrutterte spillere

Vi benytter anledningen til å takke alle engasjerte foreldre som gjør et flott stykke arbeid ute grendene. Som klubb er vi helt avhengig av at vi har foresatte som er med og bidrar. Vi er så gode som det vi blir i lag. Vi takker også vår gode nabo, LKFK for en flott ettermiddag på Sportsplassen.