Vi gleder oss over at hele tre trenere er tatt ut til UEFA B-lisens kurs i august. 

I Lillehammer Fotballklubb har vi tro på kompetanse som en vesentlig verdidriver. Å ha skolerte trenere på feltet er vi helt sikre på at gagner alle, uavhengig av ambisjonsnivå. Per i dag har klubben fire sertifiserte trenere med UEFA B-lisens. Blant disse finner vi også trenere som er sertifisert til å kjøre Grasrottrenerkurs.

Det er derfor svært gledelig at vi har tre unge og ambisiøse trenere som har blitt tatt ut til høstens UEFA B-lisens kurs. For å delta, må man kvalifisere seg både teoretisk og praktisk og mer enn 500 trenere søkte om årets kursplasser. Du kan lese mer om hvem som er tatt ut i denne linken: Uttak UEFA B-lisens

Trenerne som er tatt ut fra oss er alle Hovedtrenere i Ungdomsavdelingen. Andreas Mauset har ansvaret for G14. Mats Renolen har ansvaret for G15 og Gosha Askar har ansvaret for G16. De har også andre oppdrag i klubben, og flere av våre spillere kjenner dem fra både Fellestreninger, Landslagsskolen og FotballXtra.

På spørsmål fra LFK web, ser Mats Renolen fram til en meget lærerik uke. Han ser også frem til å treffe trenere fra andre klubber, som gjerne kan ha andre innfallsvinkler. Mats ser også fram til erfaringsutveksling og et praktisk kurs med mye tid på feltet.

Gosha Askar gleder seg til å få muligheten til å gå igjennom et UEFA B-lisens kurs, som han utelukkende har hørt positiv omtale om, fra andre trenerkolleger.

«Jeg ser fram til å sparre med andre trenere utenfor Lillehammer» (Gosha Askar)

Andreas Mauset er ikke mindre entusiastisk, og gleder seg til til kurs. Andreas tenker at det blir helt rått, og ikke minst møter man mange nye trenere. Andreas tenker også at fullført kurs kan gi nye muligheter og åpne dører på sikt.

Vi gleder oss over at vi som klubb våger å satse på unge og lovende trenere som arbeider dedikert og produserer mange timer på feltet. Lillehammer Fotballklubb vil mest trolig aldri kunne være lønnsledende, men derimot kan vi legge vekt på et utviklingsorientert miljø, hvor vi arbeider sammen for å bli bedre. Det tiltrekker seg ambisiøse trenere som vil noe med sin trenergjerning. Det viktigste vi som klubb kan gjøre, er å investere i våre medarbeidere. Det kommer nemlig spillerne til gode, og det er som kjent medlemmer og fans klubben er til for.

Utviklingshilsen

LFK web