Basse og Jan fortsetter i Trenerteamet i 2021. 

I 2020 har Basse Aarstad og Jan Madsen arbeidet tett med Rune Hagen. Denne trioen har utgjort A-lagets trenerteam. LFK web tok en prat med duoen på Brakka, hvor vi drodlet over året som har gått, og året som kommer.

Begge påpeker at 2020 har vært et rart år, og mest av alt fordi det ikke har vært noe. Ingen av dem har opplevd noe lignende tidligere, og følelsene har vekslet mellom at ting har vært alt fra håpløst og kjett til veldig tungt. Dette fordi man trener i konstant usikkerhet, og uten å vite helt for hva. Begge understreker imidlertid at det ikke er verre verken for dem eller klubben. Her har senior breddefotball i Norge vært i samme båt.

Basse skryter av spillerne som han mener har vært veldig flinke til å være konstruktive og positive i et krevende år. Jan fremhever også at det var svært dårlig timing med utbruddet av Corona, fordi laget lå svært godt an i vinter. Man vant blant annet «Vinterserien» i Valdres. Det var derfor ekstra synd at Norge ble stengt ned.

«Det er ikke mange klubber i 4. divisjon som har 30 spillere på morgentrening kl. 07.00»

Basse og Jan trådte til i januar, og de fremhever begge at de lot seg overraske positivt over nivået i 4. divisjon. Som følge av de nærmest kontinuerlige endringene i seriesystemet, har mange lag rykket nedover i seriesystemet. Det går derfor ikke an å sammenligne 4. divisjon i dag med det mange forbinder med 4. divisjon for mange år tilbake.

Begge gutta er tydelig på at de når ser fremover, og de gleder seg til å jobbe videre med både Rune og spillergruppen.

«Vi har sagt ja fordi vi har tro på laget»

Det er mange gode spillere i stallen, og det skjer generelt mye positivt i klubben. Det er derfor ikke vanskelig å glede seg til en ny sesong, hvor vi håper at ting kan vende tilbake igjen til normalen.