Lillehammer – Redalen 3-0 (1-0)

Involvert i alle tre målene! Brødrene Botten, Henrik til venstre og Markus til høyre. Henrik, debutant, ble kåret til dagens beste LFK-spiller av en lokal jury. Kanskje fortjent etter en skåring og en assist? Markus hadde assist til Toftaker på 3-0

Mål:

1-0 Balto (H. Botten) 20 min

2-0 H. Botten (Kvamme) 59. min

3-0 Toftaker (M. Botten) 72. min

Gule kort: Razumovic, Redalen x 1.

Lillehammers XI fra start:

Beckford – Couzens – Kvamme

H. Botten – M. Botten – Skjærvik

Smestad – Innerdal – Razumovic – Balto

Kjetlien

Bytter: Toftaker inn for Beckford, Prince inn for Couzens, Berg inn for Kvamme.

Rune Hagen tilbake som hovedtrener

Ukas nyhet fra Lillehammer Fotballklubb er gjeninntredenen til Rune Hagen som trener for a-laget. Det var både comeback og debut, da han gjorde comeback som trener og debut som ansatt hovedtrener for Lillehammer Fotballklubb. På en presentasjon til sportsutvalget før kampstart lovte Rune at spillerne skulle tørre å spille, doble på kantene, og åpne rom i midten gjennom hurtige vendinger. Han tok utgangspunkt i egen tilværelse som fotballspiller i presentasjonen. Han fokuserte på at spillerne skulle gå med haka og brystet høyt oppe etter kamp, som en konsekvens av at de tør å styre kampene og kan være stolt av egen prestasjon.

(Rune Hagen (t.v) i passiar med Knut Espen «Svea» Svegaarden etter kamp. Svea var tilstede på et strategiforum med klubbens ledelse i forkant av kampen, og diskuterer her med Rune hvordan kampplanen man fikk presentert før kamp levde opp til kamp. Begge etter eget sigende fornøyde med dagens prestasjon)

Kontroll fra start til slutt

Lillehammer fører spillet og har stort sett ball hele kampen igjennom. 1. omgangs høydepunkt er et angrep etter 17 minutter hvor Kvamme etter 10-12 trekk i laget kommer til avslutning. 1-0 kom etter et frispark slått av dagens debutant Henrik Botten (født 2001).

Andre omgang kopi av første omgang

I andre omgang styrer Lillehammer alt som skjer. Litt lite kliniske i siste angrepsfase, men produserer mange store sjanser. Unge Botten og unge Toftaker med hver sin skåring. Verdt å nevne at fem av seks målpoeng i dag har opphav i vår samarbeidsklubb, Roterud. Målpoeng er en samlebetegnelse på poeng for skåring og assist.

Takk for kampen til publikum, dommere, og motstanderlag.