Publisert: 01. juli 2015 - Trine Kvalen

Lillehammer Fotballklubb (LFK) er en av innlandets største fotballklubber med over 1000 medlemmer, de aller fleste aktive. Under visjonen «flest mulig lengst mulig best mulig» aktiviserer vi barn fra 6 års alder til de er nesten 40 – og noen enda lenger. Aktivitetens omsetning er i underkant av 5 mill kroner. Nåværende daglig leder har fått ny jobb, og i den forbindelse søker LFK etter:

DAGLIG LEDER

Stillingens arbeidsoppgave er hovedsakelig administrativ ledelse og daglig
drift av klubben. Øvrig stillingsinnhold vil tilpasses etter klubbens behov
og organisasjonsmodell, samt daglig leders kompetanse. Både markedsarbeid og arbeid inn mot sport kan være aktuelt.
Lønn og tiltredelse etter avtale.
Søknadsfrist: Så fort som mulig og senest 25. juli. Søknad med CV sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (kopi av vitnemål ønskes først ved evt intervju).

Spørsmål rundt stillingen til: Petter Myrvold (nestleder LFK) på tlf 48269660.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Neste A-lagskamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Osvold klatrer til sportsleder

Ny sterk signering! Rune Osvold (44) har påtatt seg rollen som sportslig leder for ungdomsfotballen i Lillehammer FK. Osvold får sammen med den nye spillerutvikleren Stig Løkken dermed en svært sentral rolle for utviklingen rundt de mange LFK-lagene fra G13 til G19, i samspill med trenerne og det øvrige sportslige støtteapparatet. Osvold kjenner klubben godt som trener for 2003-årgangen (G14 i år) som han har fulgt fra grendefotballen. 44-åringen er til daglig lærer ved NTG og daglig leder for Tyrili klatresenter.- Jeg er opptatt av samhandling mellom lagene og teamene. Og at vi fremstår samlet, sier Osvold. Rune Osvold tar over rollen som sportslig leder ungdom etter Morten Kristiansen. De to er allerede i gang med overlappingen.

Sesongavslutning 2017

Det var fullt hus og god stemning i kantina på Lillehammer videregående skole da LFK arrangerte sesongavslutning lørdag 11.november. 320 spillere, trenere og lagledere deltok og fikk servert pizza levert av Pizzabakeren, en av klubbens 5 hovedsponsorer.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer