Publisert: 01. juli 2015 - Trine Kvalen

Lillehammer Fotballklubb (LFK) er en av innlandets største fotballklubber med over 1000 medlemmer, de aller fleste aktive. Under visjonen «flest mulig lengst mulig best mulig» aktiviserer vi barn fra 6 års alder til de er nesten 40 – og noen enda lenger. Aktivitetens omsetning er i underkant av 5 mill kroner. Nåværende daglig leder har fått ny jobb, og i den forbindelse søker LFK etter:

DAGLIG LEDER

Stillingens arbeidsoppgave er hovedsakelig administrativ ledelse og daglig
drift av klubben. Øvrig stillingsinnhold vil tilpasses etter klubbens behov
og organisasjonsmodell, samt daglig leders kompetanse. Både markedsarbeid og arbeid inn mot sport kan være aktuelt.
Lønn og tiltredelse etter avtale.
Søknadsfrist: Så fort som mulig og senest 25. juli. Søknad med CV sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (kopi av vitnemål ønskes først ved evt intervju).

Spørsmål rundt stillingen til: Petter Myrvold (nestleder LFK) på tlf 48269660.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Neste A-lagskamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK samler klubben oftere

To nye klubbarrangementer, rettet mot barn og unge, ser dagens lys i 2018. Huk allerede nå av lørdagene 21. april og 11. august. Her blir det lek, aktiviteter og mye moro!

Spis på Egon, og støtt klubben!

I dag skrev Egon og LFK under på videre samarbeid, der en del av avtalen tilsier at klubben får 10% kickback av det som blir bespist. Det vil si at du som medlem ( du må oppgi avtalenavn) kan be personalet om trykke på LFK knappen på kassa ved betaling. Da går 10% av summen automatisk til Lillehammer Fotballklubb. Egon er i tillegg med som støttespiller i klubben. Vi håper dere benytter dere av avtalen.   Daglig leder Mona Godø og assisterende daglig leder, Magnus Jørgestuen utenfor Egon Lillehammer. Foto: Kristin Roset

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer