Publisert: 20. mars 2019 - Karen Sann Fougner

Visste du at Eidsiva Energi har lansert en strømavtale som heter «Lagspiller»? Det er en strømavtale som gir klubben du velger ekstra støtte hvert år uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

lillehammerfk lagspiller facebookbilde medtekst

 

Blir du en lagspiller i dag får vi i Lillehammer Fotballklubb 400kr* i støtte fra Eidsiva Energi. 

Det er veldig enkelt:

  1. Gå inn på denne linken og trykk på knappen "Bli en Lagspiller". 
  2. Søk opp "Lillehammer Fotballklubb" og skriv inn ditt mobilnummer, navn, adresse og epost. 
  3. Bekreft og ferdig!

Er du allerede Eidsiva-kunde kan du enkelt bytte avtalen din til "Lagspiller" på "Min side".

Lagspiller-avtalen følger spotpris på strømbørsen, som gir billigst strøm på sikt. Avtalen har ikke bindingstid og avsluttes når enn du måtte ønske.

Les mer om Lagspiller-avtalen her.  

lillehammerfk lagspiller plakat web

Generalsponsorer

Utvidet trenerlisens hos trenere i LFK

«Det verste vi som trenere kan tenke, er at vi er ferdig utlært. Å bli utfordret, samt det å bli kjent med andre trenere og ulik metodikk, er en styrke med dette kurset". Les mer om hvilke erfaringer Henrik og Børge har fått etter å ha deltatt på siste samling på NFF Spillerutvikling B-lisens. Henrik og Børge viser stolt frem diplomene sine sammen med flere av de ansvarlige for kurset.  f.v.: Henrik Wangberg (utviklingssjef LFK), Geir Frigård (NFF Akershus, aldersbestemte landslag), Per Brogeland (NFF Akershus, merittert trener), Tommy Olsen (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Akershus), Børge Toft (Lillehammer Fotballklubb). Eivind Sollie (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Indre Østland) og Knut Erik Johansen (NFF Akershus og Lørenskog IF) var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.

FottballXtra's KeeperCamp

Bli med på en spennende og lærerik KeeperCamp 1.-2. juni 2019 for gutter og jenter fra 10-13 år. Vår egen keepertrener Magnus Olsen har lagt opp et aktivt program, her kan du bli kjent med andre keepere og ha det gøy med oss!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg