Publisert: 28. september 2018 - Karen Sann Fougner

Vi har gleden av å meddele at kjeden Frich´s går inn som hovedsponsor i klubben fram til 2021. Avtalen er omfattende, og innebærer blant annet at alle LFK-medlemmer får 10 % rabatt på mat og alkoholfritt drikke!

oienWinter

Frich´s går inn som hovedsponsor i LFK frem til 2021. Avtalen ble signert av kjededirektør Roar Øien og LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther denne uken.

 

Frich´s – med lokal forankring på Maihaugen - driver omfattende servering langs norske veier, og er kjent for et godt kjøkken og hyggelig vertskap. I LFK ser selskapet et potensiale.

- Vi har et forhold til Lillehammer, og vi har som selskap tradisjon for å bidra i de lokalsamfunn vi er i inn mot idrett og frivillighet. For oss er lokalmarkedet viktig, og Stampesletta som arena selvsagt viktig å være synlig på, sier kjededirektør Roar Øien.

Det er en omfattende avtale som denne uka ble signert på Maihaugen, der Frich´s i årene som kommer vil være synlig på flere fronter. For det enkelte LFK-medlem vil Frich´s gi 10 prosent rabatt på mat og alkoholfri drikke ved betaling dersom man har på seg klubbantrekk eller andre klær med LFK-logo.

Frichs driver i dag følgende serverings- og overnattingssteder i vår region:

Frich´s Kafe og Spiseri på Dombås
Frich´s Motell og Spiseri på Oppdal
Frich´s Motell og Spiseri på Hjerkinn
Frich´s Hotel og Spiseri i Alvdal
Frich´s Motell og Spiseri på Rudshøgda
Frich´s Spiser Maihaugen i Lillehammer
Peer Gynt Hotel og Spiseri på Vinstra
Dale-Gudbrands Gard på Hundorp
Wood Hotel og Spiseri i Brumunddal (åpner 1. mars 2019)

Generalsponsorer

Utvidet trenerlisens hos trenere i LFK

«Det verste vi som trenere kan tenke, er at vi er ferdig utlært. Å bli utfordret, samt det å bli kjent med andre trenere og ulik metodikk, er en styrke med dette kurset". Les mer om hvilke erfaringer Henrik og Børge har fått etter å ha deltatt på siste samling på NFF Spillerutvikling B-lisens. Henrik og Børge viser stolt frem diplomene sine sammen med flere av de ansvarlige for kurset.  f.v.: Henrik Wangberg (utviklingssjef LFK), Geir Frigård (NFF Akershus, aldersbestemte landslag), Per Brogeland (NFF Akershus, merittert trener), Tommy Olsen (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Akershus), Børge Toft (Lillehammer Fotballklubb). Eivind Sollie (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Indre Østland) og Knut Erik Johansen (NFF Akershus og Lørenskog IF) var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.

FottballXtra's KeeperCamp

Bli med på en spennende og lærerik KeeperCamp 1.-2. juni 2019 for gutter og jenter fra 10-13 år. Vår egen keepertrener Magnus Olsen har lagt opp et aktivt program, her kan du bli kjent med andre keepere og ha det gøy med oss!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg