Publisert: 28. september 2018 - Karen Sann Fougner

Vi har gleden av å meddele at kjeden Frich´s går inn som hovedsponsor i klubben fram til 2021. Avtalen er omfattende, og innebærer blant annet at alle LFK-medlemmer får 10 % rabatt på mat og alkoholfritt drikke!

oienWinter

Frich´s går inn som hovedsponsor i LFK frem til 2021. Avtalen ble signert av kjededirektør Roar Øien og LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther denne uken.

 

Frich´s – med lokal forankring på Maihaugen - driver omfattende servering langs norske veier, og er kjent for et godt kjøkken og hyggelig vertskap. I LFK ser selskapet et potensiale.

- Vi har et forhold til Lillehammer, og vi har som selskap tradisjon for å bidra i de lokalsamfunn vi er i inn mot idrett og frivillighet. For oss er lokalmarkedet viktig, og Stampesletta som arena selvsagt viktig å være synlig på, sier kjededirektør Roar Øien.

Det er en omfattende avtale som denne uka ble signert på Maihaugen, der Frich´s i årene som kommer vil være synlig på flere fronter. For det enkelte LFK-medlem vil Frich´s gi 10 prosent rabatt på mat og alkoholfri drikke ved betaling dersom man har på seg klubbantrekk eller andre klær med LFK-logo.

Frichs driver i dag følgende serverings- og overnattingssteder i vår region:

Frich´s Kafe og Spiseri på Dombås
Frich´s Motell og Spiseri på Oppdal
Frich´s Motell og Spiseri på Hjerkinn
Frich´s Hotel og Spiseri i Alvdal
Frich´s Motell og Spiseri på Rudshøgda
Frich´s Spiser Maihaugen i Lillehammer
Peer Gynt Hotel og Spiseri på Vinstra
Dale-Gudbrands Gard på Hundorp
Wood Hotel og Spiseri i Brumunddal (åpner 1. mars 2019)

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg