Publisert: 28. september 2018 - Eirik Torbjørnsen

Vi har gleden av å meddele at kjeden Frich´s går inn som hovedsponsor i klubben fram til 2021. Avtalen er omfattende, og innebærer blant annet at alle LFK-medlemmer får 10 % rabatt på mat og alkoholfritt drikke!

oienWinter

Frich´s går inn som hovedsponsor i LFK frem til 2021. Avtalen ble signert av kjededirektør Roar Øien og LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther denne uken.

 

Frich´s – med lokal forankring på Maihaugen - driver omfattende servering langs norske veier, og er kjent for et godt kjøkken og hyggelig vertskap. I LFK ser selskapet et potensiale.

- Vi har et forhold til Lillehammer, og vi har som selskap tradisjon for å bidra i de lokalsamfunn vi er i inn mot idrett og frivillighet. For oss er lokalmarkedet viktig, og Stampesletta som arena selvsagt viktig å være synlig på, sier kjededirektør Roar Øien.

Det er en omfattende avtale som denne uka ble signert på Maihaugen, der Frich´s i årene som kommer vil være synlig på flere fronter. For det enkelte LFK-medlem vil Frich´s gi 10 prosent rabatt på mat og alkoholfri drikke ved betaling dersom man har på seg klubbantrekk eller andre klær med LFK-logo.

Frichs driver i dag følgende serverings- og overnattingssteder i vår region:

Frich´s Kafe og Spiseri på Dombås
Frich´s Motell og Spiseri på Oppdal
Frich´s Motell og Spiseri på Hjerkinn
Frich´s Hotel og Spiseri i Alvdal
Frich´s Motell og Spiseri på Rudshøgda
Frich´s Spiser Maihaugen i Lillehammer
Peer Gynt Hotel og Spiseri på Vinstra
Dale-Gudbrands Gard på Hundorp
Wood Hotel og Spiseri i Brumunddal (åpner 1. mars 2019)

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer