Publisert: 14. september 2018 - Karen Sann Fougner

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar.

Felgen nettsak

LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

 

Felgen Trafikkskole holder til i Fåberggata 106, og etablerte seg i Lillehammer i 2006. Skolen legger i sine målsettinger vekt på trygghet og trivsel for elevene. Sånn sett jobber både klubb og vår nye samarbeidspartner mot samme mål!

- LFK har mange medlemmer, og vi treffer ergo mange her i vår målgruppe for våre opplæringstilbud. Vi gleder oss til et tettere samarbeid med byens største klubb, sier faglig leder hos Felgen, Anne Kristin B. Tollefsen.

Avtalen mellom Felgen Trafikkskole og LFK innebærer blant annet at alle som fremviser kvittering for betalt LFK-medlemskap i 2018 eller 2019 får 10 % rabatt fram til sommeren 2019 på all opplæring på bil, traktor, moped, tilhenger og snøscooter.

I tillegg skal Felgen i januar arrangerer to rabatterte kurs for klubbens medlemmer – et trafikalt grunnkurs (15-24 år) og et ledsagerkurs for de over 25 år. Sistnevnte kurs (3 timer) er per nå det eneste i sitt slag i Lillehammer, der målet er trygghet i passasjersetet for foreldre/foresatte når 16-åringen øvelseskjører.

Kursdatoer for både det trafikale grunnkurset og ledsagerkurset, der LFKs medlemmer altså innrømmes rabatt, kommer i egen nett-sak i løpet av november!

 

Generalsponsorer

Utvidet trenerlisens hos trenere i LFK

«Det verste vi som trenere kan tenke, er at vi er ferdig utlært. Å bli utfordret, samt det å bli kjent med andre trenere og ulik metodikk, er en styrke med dette kurset". Les mer om hvilke erfaringer Henrik og Børge har fått etter å ha deltatt på siste samling på NFF Spillerutvikling B-lisens. Henrik og Børge viser stolt frem diplomene sine sammen med flere av de ansvarlige for kurset.  f.v.: Henrik Wangberg (utviklingssjef LFK), Geir Frigård (NFF Akershus, aldersbestemte landslag), Per Brogeland (NFF Akershus, merittert trener), Tommy Olsen (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Akershus), Børge Toft (Lillehammer Fotballklubb). Eivind Sollie (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Indre Østland) og Knut Erik Johansen (NFF Akershus og Lørenskog IF) var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.

FottballXtra's KeeperCamp

Bli med på en spennende og lærerik KeeperCamp 1.-2. juni 2019 for gutter og jenter fra 10-13 år. Vår egen keepertrener Magnus Olsen har lagt opp et aktivt program, her kan du bli kjent med andre keepere og ha det gøy med oss!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg