Publisert: 14. september 2018 - Eirik Torbjørnsen

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar.

Felgen nettsak

LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

 

Felgen Trafikkskole holder til i Fåberggata 106, og etablerte seg i Lillehammer i 2006. Skolen legger i sine målsettinger vekt på trygghet og trivsel for elevene. Sånn sett jobber både klubb og vår nye samarbeidspartner mot samme mål!

- LFK har mange medlemmer, og vi treffer ergo mange her i vår målgruppe for våre opplæringstilbud. Vi gleder oss til et tettere samarbeid med byens største klubb, sier faglig leder hos Felgen, Anne Kristin B. Tollefsen.

Avtalen mellom Felgen Trafikkskole og LFK innebærer blant annet at alle som fremviser kvittering for betalt LFK-medlemskap i 2018 eller 2019 får 10 % rabatt fram til sommeren 2019 på all opplæring på bil, traktor, moped, tilhenger og snøscooter.

I tillegg skal Felgen i januar arrangerer to rabatterte kurs for klubbens medlemmer – et trafikalt grunnkurs (15-24 år) og et ledsagerkurs for de over 25 år. Sistnevnte kurs (3 timer) er per nå det eneste i sitt slag i Lillehammer, der målet er trygghet i passasjersetet for foreldre/foresatte når 16-åringen øvelseskjører.

Kursdatoer for både det trafikale grunnkurset og ledsagerkurset, der LFKs medlemmer altså innrømmes rabatt, kommer i egen nett-sak i løpet av november!

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer