Publisert: 15. november 2018 - Karen Sann Fougner

Er du den nye sportslige lederen i klubben vår? Rollen er selve limet i klubben, og du vil få oppgaven med å planlegge, støtte og følge opp klubbens mange lag, i nær dialog med daglig leder og det øvrige sportsapparatet.

Fotballextra-34.jpg

 

Stillingen er en administrativ jobb som vil kreve tilstedeværelse rundt de ulike aktivitetene, også på kveldstid. Sportssjefen organiserer, koordinerer og leder det sportslige utviklingsarbeidet i klubben og sørger for en rød tråd fra barnefotballen til A-lag gjennom oppstartsmøter, lags- og foreldremøter og ledelse av klubbens Trenerforum, i tråd med klubbens til enhver tid gjeldende sportsplan.

Sportssjefen er også personen som håndterer utstyr og materiell i klubben, sørger for å tilrettelegge for nødvendige kurs og opplæring, bistår med å rekruttere trenere, lagledere og dommere, lager hospiteringsplaner og holder i annen nødvendig spillerlogistikk. Av andre administrative oppgaver vil vedlikehold og ajourføring i ulike datasystemer stå sentralt, herunder banefordeling, medlemsregister og fotballens rapporteringssystem FIKS.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Idrettsfaglig utdannelse og erfaring og/eller erfaring fra administrasjon/ledelse.

Evne til å skape gode relasjoner og tillitt.

Utadvendt og glad i å forholde seg til mange mennesker.

Ryddig, strukturert og tydelig.

 

Lønn etter avtale. Ønske om snarlig tiltredelse.

Har du generelle spørsmål til stillingen kontakter du daglig leder Eirik Torbjørnsen (90148543). For utdypende spørsmål om stillingen kontaktes styremedlem Magnus Beite (93061146).

En kort søknad med CV og andre relevante vedlegg sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 3. desember.

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg