Publisert: 15. november 2018 - Eirik Torbjørnsen

Er du den nye sportslige lederen i klubben vår? Rollen er selve limet i klubben, og du vil få oppgaven med å planlegge, støtte og følge opp klubbens mange lag, i nær dialog med daglig leder og det øvrige sportsapparatet.

Fotballextra-34.jpg

 

Stillingen er en administrativ jobb som vil kreve tilstedeværelse rundt de ulike aktivitetene, også på kveldstid. Sportssjefen organiserer, koordinerer og leder det sportslige utviklingsarbeidet i klubben og sørger for en rød tråd fra barnefotballen til A-lag gjennom oppstartsmøter, lags- og foreldremøter og ledelse av klubbens Trenerforum, i tråd med klubbens til enhver tid gjeldende sportsplan.

Sportssjefen er også personen som håndterer utstyr og materiell i klubben, sørger for å tilrettelegge for nødvendige kurs og opplæring, bistår med å rekruttere trenere, lagledere og dommere, lager hospiteringsplaner og holder i annen nødvendig spillerlogistikk. Av andre administrative oppgaver vil vedlikehold og ajourføring i ulike datasystemer stå sentralt, herunder banefordeling, medlemsregister og fotballens rapporteringssystem FIKS.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Idrettsfaglig utdannelse og erfaring og/eller erfaring fra administrasjon/ledelse.

Evne til å skape gode relasjoner og tillitt.

Utadvendt og glad i å forholde seg til mange mennesker.

Ryddig, strukturert og tydelig.

 

Lønn etter avtale. Ønske om snarlig tiltredelse.

Har du generelle spørsmål til stillingen kontakter du daglig leder Eirik Torbjørnsen (90148543). For utdypende spørsmål om stillingen kontaktes styremedlem Magnus Beite (93061146).

En kort søknad med CV og andre relevante vedlegg sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 3. desember.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer