Publisert: 21. august 2018 - Eirik Torbjørnsen

Mandag 3. september sparkes FotballXtra i gang på Stampesletta for barn i 6. og 7. trinn. Etter dette går det slag i slag med første ordinære økt for TeknikkXtra onsdag 5. september og FotballXtra 4.-5. klasse torsdag 6. september. Videre i denne saken kan du lese om påmelding og om demonstrasjonsøkter.

NETTSAK HOVEDBILDE

Bilde: Instruktører og barn på siste økt på FotballXtra 4-5 klasse før påskeferien 2018. De klubbnøytrale treningsdressene instruktørene benytter har tidligere vært forbeholdt FotballXtra 6-7 klasse, men blir nå tilgjengelig for alle deltakere! (Foto: Hanne-Kjersti S Iversen)

Vil du være med?

Det er fortsatt ledige plasser på alle tiltak, men TeknikkXtra er i ferd med å fylles helt opp. 

Informasjon og påmelding:  https://www.superinvite.no/#/invitation/2f364281f619584f24f63a794a12e354 

DEMONSTRASJONSØKTER

4. og 5. klassinger:

Torsdag 23.08 er det trening fra 15-1630 for spillere i 4-5 klasse som ønsker å prøve seg på en økt. Selv om vi normalt tilbyr transport må barna selv komme seg til Stampa på denne økta. Instruktørene er tilstede fra kl 1400 slik at barna kan komme fra skoleslutt. 

Infomøte foresatte: 1615-1630 på Brakka ved ansvarlig Henrik Wangberg.

6. og 7. klassinger:

Mandag 27.08 er det trening fra 15-1630 for spillere i 6-7 klasse som ønsker å prøve seg på en økt. Selv om vi normalt tilbyr transport må barna selv komme seg til Stampa på denne økta. Instruktørene er tilstede fra kl 1400 slik at barna kan komme fra skoleslutt.

Infomøte foresatte: 1615-1630 på Brakka ved ansvarlig Henrik Wangberg.

KLUBBNØYTRAL BEKLEDNING

I samarbeid med utstyrsleverandør Rustadstuen tilbyr vi klubbnøytral bekledning. Fra du er påmeldt kan du prøve og bestille tøy hos Rustadstuen. Vi har satt sammen både en grunnpakke og en utvidet pakke som er tilpasset alle behov. Klær kan prøves og bestilles nå på Rustadstuen! 

Nettsak bilde midt i saken

Bilde: Aktivitetsglede i lek med ball er det viktigste prinsippet på FotballXtra barn. Her fra siste økt før påskeferien 2018. (Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen)

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Felgen ny LFK-sponsor

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar. LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

"Hulken" herjet med hedmarkingene

Lillehammer-Eidskog 11-0 (3-0) Kampreferat ved Per Kolstad En spillesugen Mads Peder Sveen kom inn fra benken i 2.omgang og banket inn 4 mål i løpet av 20 minutter. - Helt greit å starte på sidelinja, sa banens beste spiller etter kampen. Hvis du ikke trener med laget kan du ikke starte kamp. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer