Publisert: 29. juni 2018 - Eirik Torbjørnsen

Samarbeidsånden brer om seg i Lillehammer-regionen, til glede for lokalfotballen. Også Follebu Fotballag har nå inngått en formell samarbeidsavtale med Lillehammer FK.Samarbeid LFK Follebu

Det ble denne uka inngått en samarbeidsavtale mellom LFK og Follebu. F.v. Leder Morten Strangstad i Follebu Fotballag, daglig leder i LFK  Eirik Torbjørnsen og sportslig leder Espen Dahlsveen i Follebu Fotballag.

Denne ukas enighet er den tredje formelle avtalen LFK inngår med andre klubber i år. Fra før av er det signert avtaler med Sogndal og Roterud. I tillegg jobber LFK allerede tett med LKFK gjennom flere felles prosjekter.

I likhet med avtalen med Roterud, omhandler ikke avtalen med Follebu spillerlogistikk, snarere en presisering og ønske om at ungdom er lengst mulig i morklubben. Gjennom flere konkrete virkemidler skal LFK og Follebu nå sammen jobbe med klubb-, trener- og spillerutvikling. Flere tiltak er allerede iverksatt.

- Vi har hatt en positiv og åpen dialog med Follebu over en lengre periode. Det er gledelig at vi har funnet tonen, og at dette har resultert i en samarbeidsavtale. Begge klubber er skjønt enige i ønsket om å bli bedre på alle fronter, noe som er lettere i samspill, sier LFKs trener- og spillerutvikler Stig Løkken.

Sammen med daglig leder Eirik Torbjørnsen signerte Løkken samarbeidsavtalen med representanter fra Follebu torsdag kveld.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Sakliste til ekstraordinært årsmøte

Styret viser til innkalling til ekstraordinært årsmøte av 10. oktober. Årsmøtet i Lillehammer FK avholdes den 20. november kl. 16.30 på klubbhuset Brakka, Stampesletta. I denne nettsaken følger saklisten for årsmøtet. Saksdokumenter finnes som vedlegg til denne nettsaken.

Fra Manchester United til LFK

Russell Hullett blir ny trener i Lillehammer Fotballklubb. Hullett skal trene Lillehammers A-lag samt arbeide som treningsveileder og trenerutvikler i klubbens ungdomsavdeling. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer