Publisert: 29. juni 2018 - Eirik Torbjørnsen

Samarbeidsånden brer om seg i Lillehammer-regionen, til glede for lokalfotballen. Også Follebu Fotballag har nå inngått en formell samarbeidsavtale med Lillehammer FK.Samarbeid LFK Follebu

Det ble denne uka inngått en samarbeidsavtale mellom LFK og Follebu. F.v. Leder Morten Strangstad i Follebu Fotballag, daglig leder i LFK  Eirik Torbjørnsen og sportslig leder Espen Dahlsveen i Follebu Fotballag.

Denne ukas enighet er den tredje formelle avtalen LFK inngår med andre klubber i år. Fra før av er det signert avtaler med Sogndal og Roterud. I tillegg jobber LFK allerede tett med LKFK gjennom flere felles prosjekter.

I likhet med avtalen med Roterud, omhandler ikke avtalen med Follebu spillerlogistikk, snarere en presisering og ønske om at ungdom er lengst mulig i morklubben. Gjennom flere konkrete virkemidler skal LFK og Follebu nå sammen jobbe med klubb-, trener- og spillerutvikling. Flere tiltak er allerede iverksatt.

- Vi har hatt en positiv og åpen dialog med Follebu over en lengre periode. Det er gledelig at vi har funnet tonen, og at dette har resultert i en samarbeidsavtale. Begge klubber er skjønt enige i ønsket om å bli bedre på alle fronter, noe som er lettere i samspill, sier LFKs trener- og spillerutvikler Stig Løkken.

Sammen med daglig leder Eirik Torbjørnsen signerte Løkken samarbeidsavtalen med representanter fra Follebu torsdag kveld.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Felgen ny LFK-sponsor

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar. LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

"Hulken" herjet med hedmarkingene

Lillehammer-Eidskog 11-0 (3-0) Kampreferat ved Per Kolstad En spillesugen Mads Peder Sveen kom inn fra benken i 2.omgang og banket inn 4 mål i løpet av 20 minutter. - Helt greit å starte på sidelinja, sa banens beste spiller etter kampen. Hvis du ikke trener med laget kan du ikke starte kamp. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer