Publisert: 29. juni 2018 - Eirik Torbjørnsen

Samarbeidsånden brer om seg i Lillehammer-regionen, til glede for lokalfotballen. Også Follebu Fotballag har nå inngått en formell samarbeidsavtale med Lillehammer FK.Samarbeid LFK Follebu

Det ble denne uka inngått en samarbeidsavtale mellom LFK og Follebu. F.v. Leder Morten Strangstad i Follebu Fotballag, daglig leder i LFK  Eirik Torbjørnsen og sportslig leder Espen Dahlsveen i Follebu Fotballag.

Denne ukas enighet er den tredje formelle avtalen LFK inngår med andre klubber i år. Fra før av er det signert avtaler med Sogndal og Roterud. I tillegg jobber LFK allerede tett med LKFK gjennom flere felles prosjekter.

I likhet med avtalen med Roterud, omhandler ikke avtalen med Follebu spillerlogistikk, snarere en presisering og ønske om at ungdom er lengst mulig i morklubben. Gjennom flere konkrete virkemidler skal LFK og Follebu nå sammen jobbe med klubb-, trener- og spillerutvikling. Flere tiltak er allerede iverksatt.

- Vi har hatt en positiv og åpen dialog med Follebu over en lengre periode. Det er gledelig at vi har funnet tonen, og at dette har resultert i en samarbeidsavtale. Begge klubber er skjønt enige i ønsket om å bli bedre på alle fronter, noe som er lettere i samspill, sier LFKs trener- og spillerutvikler Stig Løkken.

Sammen med daglig leder Eirik Torbjørnsen signerte Løkken samarbeidsavtalen med representanter fra Follebu torsdag kveld.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer