Publisert: 22. juni 2018 - Harald Renolen

mikea

Lørdag 16.juni arrangerte Lillehammer FK, i samarbeid med Faaberg Fotball, Follebu, LKFK og Aktivklinikken, et fotballseminar med fokus på spillerutvikling og hurtighetstrening. Først gjennomførte trenere fra Sogndal Fotball ei økt på Stampesletta med spillere fra LFKs junioravdeling. Deretter fikk deltakerne (lokale trenere og spillere) en teoretisk og praktisk innføring i treningsmetoder for multidireksjonal hurtighet, ledet av direktør ved Running School i London, Mike Antoniades. 

På bildet: Mike Antoniades snakker engasjert om football-speed for lokale trenere og spillere.

IMG 2377

På bildet: Referanseøkt med trenere fra Sogndal Fotball.

LFKs sportssjef senior, Ørjan Christiansen, var svært godt fornøyd med fotballseminaret;

- Et veldig flott faglig tiltak, der det stilte både trenere og spillere fra vår klubb og de rundt oss. Dagen startet med en treningsøkt ledet av Tommy Øren og Anders Stadheim fra utviklingsavdelingen i Sogndal Fotball. Hensikten med denne var å gi et innblikk i hvordan en effektiv og typisk økt bygges opp og hvordan man fokuserer på coaching og momenter.

Chrsitansen forteller videre; 
- Etter treningsøkta fikk deltagerne en teoretisk seanse med Mike på Aktivklinikken i ca 90 minutter. Tema var fotball hurtighet og hvordan effektivt implementere dette i fotballtrening og isolert. I tillegg fikk tilhørerne interessant innsikt i nylige målinger knyttet til tema. Videre kjørte Mike en praktisk økt som ble holdt på Jorekstad, med spesifikke øvelser innenfor «football speed» samt pasning- og spill øvelser.

- Totalt sett en svært innholdsrik lørdag med svært godt faglig innhold. Tilbakemeldingene fra deltagerne i etterkant var veldig positive, og vi er veldig godt fornøyde med tiltaket, avslutter Christiansen.

Lillehammer FK vil rette en stor takk til vår gode samarbeidspartner Sparebank 1 Gudbrandsdal for støtten som gjorde det mulig å arrangere foredraget med Mike Antoniades. Klubben takker også Sogndal Fotball for ei inspirerende og lærerik spillerutviklingsøkt, Aktivklinikken som stilte med lokaler, samt våre naboklubber Faaberg Fotball, Follebu og LKFK for medvirkning til gjennomføring av arrangementet!

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Keeperutvikler til Lillehammer Fotballklubb

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer