Publisert: 18. mai 2018 - Harald Renolen

LFK invitasjon økt hurtighetstrening

Lørdag 16.juni arrangerer Lillehammer FK, i samarbeid med Faaberg Fotball, Follebu, Lillehammer KFK og Aktivklinikken, et fotballseminar med fokus på spillerutvikling og hurtighetstrening. Sogndal Fotball vil først lede en spillerutviklingsøkt med særlig relevans for yngres trenere og spillere. Deretter blir det 5 timer workshop med Mike Antoniades, en av verdens beste hurtighetstrenere innenfor fotball.  

Mike Antoniades er direktør av Running School og har i 30 år utviklet medtoder for å lære idrettsutøvere å løpe fort. Han har UEFA-A lisens som fotballtrener, har utviklet anerkjente treningsmetoder for multidireksjonal hurtighet og jobber med en rekke europeiske toppklubber, bl.a. Manchester United og Hertha Berlin.

LFKs sportssjef (senior), Ørjan Christiansen, framhever at bidrag fra klubbens generalsponsor, Sparebank 1 Gudbrandsdal, har vært helt avgjørende for at man har klart å få Mike Antoniades til å komme til Lillehammer. 

- Det er svært gledelig at vi sammen med klubbene rundt oss får til interessante fagdager som denne. Ikke minst er vi veldig glade for at Sogndal Fotball kommer denne helgen, som første tiltak ifm samarbeidsavtalen vi har inngått, uttaler sportsjefen til LFK web.

Christiansen understreker at Roterud IL også var svært positive til å delta i et samarbeid rundt dette fotballseminaret, men fordi Roterud deltar på Arvika Cup denne helgen, er de fleste trenerne forhindret fra å være med.

Fotballseminaret er åpent for trenere, spillere og andre fotballinteresserte.

- Dette blir en meget interessant fagdag, som vi håper mange får med seg, avslutter Christiansen.

Tid: Lørdag 16.juni fra kl.10.00 - 17.00.

Sted: Håkons hall.

Påmelding: Send mail til; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Deltakeravgift: 500,- (NB Gratis for trenere og spillere fra arr.klubbene!)

Fredag 15.juni kl.19.30 er det lokalt toppoppgjør mellom LFK og Faaberg. Vi håper mange vil ta turen til Stampesletta denne kvelden og bidra til å skape stemning og entusiasme rundt fotballen i Lillehammer!!

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK setter fokus på mentale ferdigheter i fotball

På et overordnet nivå er ferdighetsbegrepet i fotball definert slik: Valg + utførelse = Fotballferdighet Den ferdigheten det er minst kunnskap og fokus på er psykologi i fotball. Derfor ble Peder Lysholm Daviknes, nyudannet idrettspsykolog med fordypning i fotball, invitert til Stampa torsdag 18. oktober. Han hadde først en workshop med juniorlaget, og hadde sammen med juniortrener Wangberg økt med G19. Deretter holdt han et foredrag for trenerforum den samme kvelden. (På bildet: Idrettspsykolog Peder Daviknes i innledningen av foredraget. Fotograf: Vegard Vikøren)

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer