Publisert: 18. mai 2018 - Harald Renolen

LFK invitasjon økt hurtighetstrening

Lørdag 16.juni arrangerer Lillehammer FK, i samarbeid med Faaberg Fotball, Follebu, Lillehammer KFK og Aktivklinikken, et fotballseminar med fokus på spillerutvikling og hurtighetstrening. Sogndal Fotball vil først lede en spillerutviklingsøkt med særlig relevans for yngres trenere og spillere. Deretter blir det 5 timer workshop med Mike Antoniades, en av verdens beste hurtighetstrenere innenfor fotball.  

Mike Antoniades er direktør av Running School og har i 30 år utviklet medtoder for å lære idrettsutøvere å løpe fort. Han har UEFA-A lisens som fotballtrener, har utviklet anerkjente treningsmetoder for multidireksjonal hurtighet og jobber med en rekke europeiske toppklubber, bl.a. Manchester United og Hertha Berlin.

LFKs sportssjef (senior), Ørjan Christiansen, framhever at bidrag fra klubbens generalsponsor, Sparebank 1 Gudbrandsdal, har vært helt avgjørende for at man har klart å få Mike Antoniades til å komme til Lillehammer. 

- Det er svært gledelig at vi sammen med klubbene rundt oss får til interessante fagdager som denne. Ikke minst er vi veldig glade for at Sogndal Fotball kommer denne helgen, som første tiltak ifm samarbeidsavtalen vi har inngått, uttaler sportsjefen til LFK web.

Christiansen understreker at Roterud IL også var svært positive til å delta i et samarbeid rundt dette fotballseminaret, men fordi Roterud deltar på Arvika Cup denne helgen, er de fleste trenerne forhindret fra å være med.

Fotballseminaret er åpent for trenere, spillere og andre fotballinteresserte.

- Dette blir en meget interessant fagdag, som vi håper mange får med seg, avslutter Christiansen.

Tid: Lørdag 16.juni fra kl.10.00 - 17.00.

Sted: Håkons hall.

Påmelding: Send mail til; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Deltakeravgift: 500,- (NB Gratis for trenere og spillere fra arr.klubbene!)

Fredag 15.juni kl.19.30 er det lokalt toppoppgjør mellom LFK og Faaberg. Vi håper mange vil ta turen til Stampesletta denne kvelden og bidra til å skape stemning og entusiasme rundt fotballen i Lillehammer!!

 

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg