Publisert: 18. mai 2018 - Harald Renolen

LFK invitasjon økt hurtighetstrening

Lørdag 16.juni arrangerer Lillehammer FK, i samarbeid med Faaberg Fotball, Follebu, Lillehammer KFK og Aktivklinikken, et fotballseminar med fokus på spillerutvikling og hurtighetstrening. Sogndal Fotball vil først lede en spillerutviklingsøkt med særlig relevans for yngres trenere og spillere. Deretter blir det 5 timer workshop med Mike Antoniades, en av verdens beste hurtighetstrenere innenfor fotball.  

Mike Antoniades er direktør av Running School og har i 30 år utviklet medtoder for å lære idrettsutøvere å løpe fort. Han har UEFA-A lisens som fotballtrener, har utviklet anerkjente treningsmetoder for multidireksjonal hurtighet og jobber med en rekke europeiske toppklubber, bl.a. Manchester United og Hertha Berlin.

LFKs sportssjef (senior), Ørjan Christiansen, framhever at bidrag fra klubbens generalsponsor, Sparebank 1 Gudbrandsdal, har vært helt avgjørende for at man har klart å få Mike Antoniades til å komme til Lillehammer. 

- Det er svært gledelig at vi sammen med klubbene rundt oss får til interessante fagdager som denne. Ikke minst er vi veldig glade for at Sogndal Fotball kommer denne helgen, som første tiltak ifm samarbeidsavtalen vi har inngått, uttaler sportsjefen til LFK web.

Christiansen understreker at Roterud IL også var svært positive til å delta i et samarbeid rundt dette fotballseminaret, men fordi Roterud deltar på Arvika Cup denne helgen, er de fleste trenerne forhindret fra å være med.

Fotballseminaret er åpent for trenere, spillere og andre fotballinteresserte.

- Dette blir en meget interessant fagdag, som vi håper mange får med seg, avslutter Christiansen.

Tid: Lørdag 16.juni fra kl.10.00 - 17.00.

Sted: Håkons hall.

Påmelding: Send mail til; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Deltakeravgift: 500,- (NB Gratis for trenere og spillere fra arr.klubbene!)

Fredag 15.juni kl.19.30 er det lokalt toppoppgjør mellom LFK og Faaberg. Vi håper mange vil ta turen til Stampesletta denne kvelden og bidra til å skape stemning og entusiasme rundt fotballen i Lillehammer!!

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer