Publisert: 14. april 2018 - Harald Renolen

Lag G14

Lillehammer G14 1 har i mars og april spilt kvalifisering til G14 Elite. Med 5 seiere på 5 kamper, 15 poeng og 35-3 i målforskjell er vårt småguttelag suverene vinnere av sin kvalifiseringsgruppe.

Årets elitekvalifisering innebar hele fem kamper. Det startet tidlig i mars, da HamKam Rekrutt gjestet Stampesletta den siste dagen av vinterferien. Kampen endte 11-1 til LFK. Fredagen etter dro laget til Gjøvik stadion for å bryne seg mot Gjøvik-Lyn. Det var en jevn kamp mellom to gode lag. LFK spilte en god kamp og tok med alle tre poengene hjem til Lillehammer etter seier 2-1. Neste tur var til Brumunddal to uker etter. Denne kampen vant våre gutter 5-0. Deretter kom Moelven på besøk den første dagen etter påskeferien. I den kampen var det aldri noe tvil. LFK scoret 14 mål og hadde ikke én målsjanse imot. Siste kamp i elitekvalifiseringen var borte mot et sammensatt lag fra klubbene Skjåk, Otta, Lom, Vågå og Heidal fredag 13. april. LFK vant 3-1 på Øya stadion.

Se terminliste/resultater LFK G14-1 her

Kvalifiseringen endte dermed på 1. plass for LFK, og nå venter gode utfordringer i elitedivisjonen til NFF Indre Østland i månedene framover. Der vil LFK møte Brumunddal, Elverum, Fagernes, Gjøvik-Lyn, Hof/Flisa/Kjellmyra, Kongsvinger, Ottestad, Raufoss og Vind.

Tabell: G14 1.div Kval. Elite Avd.01

Laget har i disse kampene jobbet med å styre kampene med ball, bearbeide med et hurtig balltempo, og være framoverrettet og gjennombruddsorienterte i lengderetning når det oppstår rom høyere i banen. I forsvarsspill har laget jobbet med å presse kollektivt i et høyt press. Kampresultatene er et resultat av fremgang på disse øvingsområdene, og en god treningshverdag med spillerutvikling i fokus.

Gran Sparebank 1 Cup

I denne perioden har laget også deltatt på en turnering på Gran, hvor det deltok lag fra Indre Østland, Oslo, Akershus og Buskerud. LFK vant gruppen sin og kom helt til finalen i A-sluttspillet. I finalen ble HamKam G14 Elite for sterke, og LFK tapte 1-3. Uansett artig å se at det var to lag fra vår krets i A-finalen, når det deltok så mange gode lag fra andre kretser. Lagene som deltok på turneringen var Gran, Stoppen, Ready, HamKam, Skeid, KFUM, Vålerenga, Oppegård, Heradsbygda, Brandbu, Lunner, Lillehammer, Asker, Slemmestad og Gjøvik-Lyn.

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg