Publisert: 14. april 2018 - Harald Renolen

Lag G14

Lillehammer G14 1 har i mars og april spilt kvalifisering til G14 Elite. Med 5 seiere på 5 kamper, 15 poeng og 35-3 i målforskjell er vårt småguttelag suverene vinnere av sin kvalifiseringsgruppe.

Årets elitekvalifisering innebar hele fem kamper. Det startet tidlig i mars, da HamKam Rekrutt gjestet Stampesletta den siste dagen av vinterferien. Kampen endte 11-1 til LFK. Fredagen etter dro laget til Gjøvik stadion for å bryne seg mot Gjøvik-Lyn. Det var en jevn kamp mellom to gode lag. LFK spilte en god kamp og tok med alle tre poengene hjem til Lillehammer etter seier 2-1. Neste tur var til Brumunddal to uker etter. Denne kampen vant våre gutter 5-0. Deretter kom Moelven på besøk den første dagen etter påskeferien. I den kampen var det aldri noe tvil. LFK scoret 14 mål og hadde ikke én målsjanse imot. Siste kamp i elitekvalifiseringen var borte mot et sammensatt lag fra klubbene Skjåk, Otta, Lom, Vågå og Heidal fredag 13. april. LFK vant 3-1 på Øya stadion.

Se terminliste/resultater LFK G14-1 her

Kvalifiseringen endte dermed på 1. plass for LFK, og nå venter gode utfordringer i elitedivisjonen til NFF Indre Østland i månedene framover. Der vil LFK møte Brumunddal, Elverum, Fagernes, Gjøvik-Lyn, Hof/Flisa/Kjellmyra, Kongsvinger, Ottestad, Raufoss og Vind.

Tabell: G14 1.div Kval. Elite Avd.01

Laget har i disse kampene jobbet med å styre kampene med ball, bearbeide med et hurtig balltempo, og være framoverrettet og gjennombruddsorienterte i lengderetning når det oppstår rom høyere i banen. I forsvarsspill har laget jobbet med å presse kollektivt i et høyt press. Kampresultatene er et resultat av fremgang på disse øvingsområdene, og en god treningshverdag med spillerutvikling i fokus.

Gran Sparebank 1 Cup

I denne perioden har laget også deltatt på en turnering på Gran, hvor det deltok lag fra Indre Østland, Oslo, Akershus og Buskerud. LFK vant gruppen sin og kom helt til finalen i A-sluttspillet. I finalen ble HamKam G14 Elite for sterke, og LFK tapte 1-3. Uansett artig å se at det var to lag fra vår krets i A-finalen, når det deltok så mange gode lag fra andre kretser. Lagene som deltok på turneringen var Gran, Stoppen, Ready, HamKam, Skeid, KFUM, Vålerenga, Oppegård, Heradsbygda, Brandbu, Lunner, Lillehammer, Asker, Slemmestad og Gjøvik-Lyn.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

FotballXtra sparkes i gang 3. september!

Mandag 3. september sparkes FotballXtra i gang på Stampesletta for barn i 6. og 7. trinn. Etter dette går det slag i slag med første ordinære økt for TeknikkXtra onsdag 5. september og FotballXtra 4.-5. klasse torsdag 6. september. Videre i denne saken kan du lese om påmelding og om demonstrasjonsøkter. Bilde: Instruktører og barn på siste økt på FotballXtra 4-5 klasse før påskeferien 2018. De klubbnøytrale treningsdressene instruktørene benytter har tidligere vært forbeholdt FotballXtra 6-7 klasse, men blir nå tilgjengelig for alle deltakere! (Foto: Hanne-Kjersti S Iversen)

Tap etter sjansesløseri og overtidsscoring

Kampfakta:Lillehammer FK – Hamarkameratene 2 1-2 (1-0)21` 1-0 Martin Chutko Bakke (Henning Torgnesskar)54` 1-1 Ole Erik Midtskogen90` 1-2 Ole Erik Midtskogen Gule kort på LFK: Markus Botten og Mads Peder SveenTilskodartal: 112. Dagens beste LFK-spelar: Martin Chutko Bakke Kampreferat ved Vegard Vikøren Det var eit revansjesugent og heiltent Lillehammer-lag som entra Stampesletta i kveldssola denne måndagskvelden. LFK går rett i strupa på Hamkam og er gode i det høge presset. Hamkam får svært liten tid med ballen og blir stressa til å gjere feil. LFK vinner ballen og etablerer eit klart initiativ i starten av kampen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer