Publisert: 15. april 2017 - Justus Moe

sverre.jpg

Posisjon: Forsvar

Født: 14.11.1991

Draktnummer: 22

Sverre Valset kom hjem igjen til LFK i fjor sommer etter et par sesonger i Faaberg og Brumunddal. I moderklubben er det samholdet han trekker fram som det han liker best. Et høydepunkt han trekker fram er kampen mot Sverresborg i fjor. En tøff bortekamp som vi klarer å snu og vippe til seier. Denne sesongen har 25-åringen som mål om å holde seg skadefri og bridra så godt han kan på banen. Sverre er til vanlig student og miljøarbeider og holder med Stoke.

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg