Publisert: 15. april 2017 - Justus Moe

sverre.jpg

Posisjon: Forsvar

Født: 14.11.1991

Draktnummer: 22

Sverre Valset kom hjem igjen til LFK i fjor sommer etter et par sesonger i Faaberg og Brumunddal. I moderklubben er det samholdet han trekker fram som det han liker best. Et høydepunkt han trekker fram er kampen mot Sverresborg i fjor. En tøff bortekamp som vi klarer å snu og vippe til seier. Denne sesongen har 25-åringen som mål om å holde seg skadefri og bridra så godt han kan på banen. Sverre er til vanlig student og miljøarbeider og holder med Stoke.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To overbevisende seire etter flott fotball

Juniorgutta fortsetter utviklingen og resultatene var også gledelige. Lørdag slo gutta et sterkt Gran-lag i Junior Elite. Dagen etter fulgte nok en kamp på Stampa, hvor Dokka ble nedstablet av et godt LFK-lag i 5.divisjon. Av Torgeir Skyttermoen

Bildeserie fra LFK-Fåberg

Faaberg keeper Terje Svenkerud hadde god grunn til å smile i skjegget etter 2-1 seieren mot LFK i går. Se 24 actionbilder fra lokaloppgjøret på Stampa her! (Alle foto: LFK web).

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer