Publisert: 14. april 2017 - Justus Moe

Peder.JPG

Posisjon: Angrep

Født: 21.01.1992

Draktnummer: 21

Peder kom til LFK fra Flisa i år. I Flisa hadde 25-åringen, siden A-lags debuten i 2008, spilt 111 kamper og scoret 51 mål. Denne sesongen har han som mål om å spille mye og bidra med mange mål for sin nye klubb. Det Peder liker best med Lillehammer Fotballklubb er miljøet og treningsfasilitetene. Han jobber til daglig som fysioterapaut og holder med Manchester United.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To overbevisende seire etter flott fotball

Juniorgutta fortsetter utviklingen og resultatene var også gledelige. Lørdag slo gutta et sterkt Gran-lag i Junior Elite. Dagen etter fulgte nok en kamp på Stampa, hvor Dokka ble nedstablet av et godt LFK-lag i 5.divisjon. Av Torgeir Skyttermoen

Bildeserie fra LFK-Fåberg

Faaberg keeper Terje Svenkerud hadde god grunn til å smile i skjegget etter 2-1 seieren mot LFK i går. Se 24 actionbilder fra lokaloppgjøret på Stampa her! (Alle foto: LFK web).

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer