Publisert: 12. april 2017 - Justus Moe

fredrik.JPG

Posisjon: Angrep

Født: 08.01.1996

Draktnummer: 19

Fredrik Rudiløkken Larsen kom til LFK i fjor sommer fra Gjelleråsen der han hadde banket inn 28 mål på 69 kamper. Fredrik opplevde straks et av høydepunktene sine da han scoret mot Sverresborg i en av sine første kamper for LFK. Det han liker best med Lillehammer Fotballklubb er hvordan lagkameratene støtter og tar vare på hverandre, samt treningsfasilitetene. Denne sesongen har 21-åringen som mål om å spille seg til fast plass på laget, bidra med mange målpoeng, samt å utvikle seg som fotballspiller. Han er student på Høgskolen i Lillehammer og holder med Lillestrøm SK.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer