Publisert: 12. april 2017 - Justus Moe

fredrik.JPG

Posisjon: Angrep

Født: 08.01.1996

Draktnummer: 19

Fredrik Rudiløkken Larsen kom til LFK i fjor sommer fra Gjelleråsen der han hadde banket inn 28 mål på 69 kamper. Fredrik opplevde straks et av høydepunktene sine da han scoret mot Sverresborg i en av sine første kamper for LFK. Det han liker best med Lillehammer Fotballklubb er hvordan lagkameratene støtter og tar vare på hverandre, samt treningsfasilitetene. Denne sesongen har 21-åringen som mål om å spille seg til fast plass på laget, bidra med mange målpoeng, samt å utvikle seg som fotballspiller. Han er student på Høgskolen i Lillehammer og holder med Lillestrøm SK.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To overbevisende seire etter flott fotball

Juniorgutta fortsetter utviklingen og resultatene var også gledelige. Lørdag slo gutta et sterkt Gran-lag i Junior Elite. Dagen etter fulgte nok en kamp på Stampa, hvor Dokka ble nedstablet av et godt LFK-lag i 5.divisjon. Av Torgeir Skyttermoen

Bildeserie fra LFK-Fåberg

Faaberg keeper Terje Svenkerud hadde god grunn til å smile i skjegget etter 2-1 seieren mot LFK i går. Se 24 actionbilder fra lokaloppgjøret på Stampa her! (Alle foto: LFK web).

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer