Publisert: 12. april 2017 - Justus Moe

fredrik.JPG

Posisjon: Angrep

Født: 08.01.1996

Draktnummer: 19

Fredrik Rudiløkken Larsen kom til LFK i fjor sommer fra Gjelleråsen der han hadde banket inn 28 mål på 69 kamper. Fredrik opplevde straks et av høydepunktene sine da han scoret mot Sverresborg i en av sine første kamper for LFK. Det han liker best med Lillehammer Fotballklubb er hvordan lagkameratene støtter og tar vare på hverandre, samt treningsfasilitetene. Denne sesongen har 21-åringen som mål om å spille seg til fast plass på laget, bidra med mange målpoeng, samt å utvikle seg som fotballspiller. Han er student på Høgskolen i Lillehammer og holder med Lillestrøm SK.

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg