Publisert: 09. april 2017 - Justus Moe

9 - Joakim Vatne - 22 ĂĽr - Angrep -  Sponset av Accountor.jpg

Posisjon: Angrep

Født: 27.03.1994

Draktnummer: 9

 

Joakim AlnÌs Vatne kom til LFK før 2016-sesongen og scoret seks mül pü 26 kamper. Han trekker fram seieren mot Nybersund og de første 70 minuttene mot Lillestrøm i cupen som foreløpige høydepunkt i LFK-drakta. Denne sesongen har den hurtige angrepsspilleren satt seg som mül ü bidra med enda flere mülpoeng, enten som egne scoringer eller assister. Den gode treningskulturen og det gode samholdet mellom spillerne er det Joakim fremhever som det beste med Lillehammer Fotballklubb. Til vanlig jobber Joakim som taktekker i Icopal, samtidig med at han tar ingeniør fagskole som deltidsstudium. Hans favorittlag er Manchester United.

Generalsponsorer

Del pĂĽ din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas MĂŚhlum

Per Andreas MĂŚhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i nÌringslivet. Han driver i dag et eget rüdgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal nÌringsutvikling med sÌrlig vekt pü kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne pĂĽ landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak pĂĽ NFF Spillerutvikling B er bestĂĽtt UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre pĂĽ bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer