Publisert: 09. april 2017 - Justus Moe

9 - Joakim Vatne - 22 ĂĽr - Angrep -  Sponset av Accountor.jpg

Posisjon: Angrep

Født: 27.03.1994

Draktnummer: 9

 

Joakim AlnÌs Vatne kom til LFK før 2016-sesongen og scoret seks mül pü 26 kamper. Han trekker fram seieren mot Nybersund og de første 70 minuttene mot Lillestrøm i cupen som foreløpige høydepunkt i LFK-drakta. Denne sesongen har den hurtige angrepsspilleren satt seg som mül ü bidra med enda flere mülpoeng, enten som egne scoringer eller assister. Den gode treningskulturen og det gode samholdet mellom spillerne er det Joakim fremhever som det beste med Lillehammer Fotballklubb. Til vanlig jobber Joakim som taktekker i Icopal, samtidig med at han tar ingeniør fagskole som deltidsstudium. Hans favorittlag er Manchester United.

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til ĂĽ presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener pĂĽ G13, og bidrar ogsĂĽ som ekstra ressurs pĂĽ G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet pĂĽ brakka, hvor han ofte er ĂĽ se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vÌrt en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg