Publisert: 07. april 2017 - Justus Moe

Stian.JPG

Posisjon: Midtbane/Angrep

Født: 18.04.1994

Draktnummer: 7

 

Stian Nyhus debuterte for LFK i 2011, da klubben fremdeles var i 2.divisjon, noe Stian selv drar fram som et foreløpig høydepunkt, i tillegg til opprykk til interkrets og spill i interkrets. Stian er tilbake i LFK-drakten etter et år i Brumunddal der han gjorde sine saker godt og tiltrakk seg oppmerksomheten fra andre klubber, men valgte til slutt å komme tilbake til LFK. Han trekker fram miljløet i klubben som det han synes er best med Lillehammer Fotballklubb. I år ønsker den allerede rutinerte 23-åringen, med rundt 80 seriekamper og 19 mål for A-laget, å stå fram som en lederperson i laget. Stian er ferdigutdannet vernepleier og studerer pedagogikk. Hans favorittlag er Manchester United.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer