Publisert: 07. april 2017 - Justus Moe

Stian.JPG

Posisjon: Midtbane/Angrep

Født: 18.04.1994

Draktnummer: 7

 

Stian Nyhus debuterte for LFK i 2011, da klubben fremdeles var i 2.divisjon, noe Stian selv drar fram som et foreløpig høydepunkt, i tillegg til opprykk til interkrets og spill i interkrets. Stian er tilbake i LFK-drakten etter et år i Brumunddal der han gjorde sine saker godt og tiltrakk seg oppmerksomheten fra andre klubber, men valgte til slutt å komme tilbake til LFK. Han trekker fram miljløet i klubben som det han synes er best med Lillehammer Fotballklubb. I år ønsker den allerede rutinerte 23-åringen, med rundt 80 seriekamper og 19 mål for A-laget, å stå fram som en lederperson i laget. Stian er ferdigutdannet vernepleier og studerer pedagogikk. Hans favorittlag er Manchester United.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To overbevisende seire etter flott fotball

Juniorgutta fortsetter utviklingen og resultatene var også gledelige. Lørdag slo gutta et sterkt Gran-lag i Junior Elite. Dagen etter fulgte nok en kamp på Stampa, hvor Dokka ble nedstablet av et godt LFK-lag i 5.divisjon. Av Torgeir Skyttermoen

Bildeserie fra LFK-Fåberg

Faaberg keeper Terje Svenkerud hadde god grunn til å smile i skjegget etter 2-1 seieren mot LFK i går. Se 24 actionbilder fra lokaloppgjøret på Stampa her! (Alle foto: LFK web).

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer