Publisert: 07. april 2017 - Justus Moe

Stian.JPG

Posisjon: Midtbane/Angrep

Født: 18.04.1994

Draktnummer: 7

 

Stian Nyhus debuterte for LFK i 2011, da klubben fremdeles var i 2.divisjon, noe Stian selv drar fram som et foreløpig høydepunkt, i tillegg til opprykk til interkrets og spill i interkrets. Stian er tilbake i LFK-drakten etter et år i Brumunddal der han gjorde sine saker godt og tiltrakk seg oppmerksomheten fra andre klubber, men valgte til slutt å komme tilbake til LFK. Han trekker fram miljløet i klubben som det han synes er best med Lillehammer Fotballklubb. I år ønsker den allerede rutinerte 23-åringen, med rundt 80 seriekamper og 19 mål for A-laget, å stå fram som en lederperson i laget. Stian er ferdigutdannet vernepleier og studerer pedagogikk. Hans favorittlag er Manchester United.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK setter fokus på mentale ferdigheter i fotball

På et overordnet nivå er ferdighetsbegrepet i fotball definert slik: Valg + utførelse = Fotballferdighet Den ferdigheten det er minst kunnskap og fokus på er psykologi i fotball. Derfor ble Peder Lysholm Daviknes, nyudannet idrettspsykolog med fordypning i fotball, invitert til Stampa torsdag 18. oktober. Han hadde først en workshop med juniorlaget, og hadde sammen med juniortrener Wangberg økt med G19. Deretter holdt han et foredrag for trenerforum den samme kvelden. (På bildet: Idrettspsykolog Peder Daviknes i innledningen av foredraget. Fotograf: Vegard Vikøren)

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer