Publisert: 07. april 2017 - Justus Moe

Stian.JPG

Posisjon: Midtbane/Angrep

Født: 18.04.1994

Draktnummer: 7

 

Stian Nyhus debuterte for LFK i 2011, da klubben fremdeles var i 2.divisjon, noe Stian selv drar fram som et foreløpig høydepunkt, i tillegg til opprykk til interkrets og spill i interkrets. Stian er tilbake i LFK-drakten etter et år i Brumunddal der han gjorde sine saker godt og tiltrakk seg oppmerksomheten fra andre klubber, men valgte til slutt å komme tilbake til LFK. Han trekker fram miljløet i klubben som det han synes er best med Lillehammer Fotballklubb. I år ønsker den allerede rutinerte 23-åringen, med rundt 80 seriekamper og 19 mål for A-laget, å stå fram som en lederperson i laget. Stian er ferdigutdannet vernepleier og studerer pedagogikk. Hans favorittlag er Manchester United.

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg