Publisert: 04. april 2017 - Justus Moe

lars.JPG

Posisjon: Midtbane

Født 1.1.1982

Draktnummer: 4

Lars Lundgren Torgersen begynner å nærme seg legendestatus i Lillehammer-fotballen. 35-åringen startet karrieren i LFK og var en del av laget som vant Dana-Cup i 1995/96, noe han selv også trekker fram som et høydepunkt blant opplevelsene i LFK-trøya, sammen med det å spille play-off til 1. divisjon i 2000, på tross av at det ble tap mot Ørn-Horten over to kamper (Vant 3-1 hjemme, tapte 2-0 borte). Via en omveg til Gjøvik i 2004 havnet Lars i Bergen der han spilte for Fyllingen i fem sesonger og Åsane i to sesonger, før han kom hjem igjen til Lillehammer og LFK. En naturlig leder på banen som gir 100 prosent i alle dueller og han trekker fram samarbeidet med Aktivklinikken som meget positivt for klubben. Lars hadde egentlig bestemt seg for å legge opp før forrige sesong, men da sommeren kom og LFK trengte hans tjenester snørte han på seg skoene og hjalp LFK med å beholde plassen i 3. divisjon. I år har han som mål om å bidra til at LFK får en sesong de kan være fornøyde med. Lars jobber til daglig som miljøterapaut på Åretta Ungdomsskole og favorittlagene hans er Lillehammer Fotballklubb og Liverpool.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer