Publisert: 04. april 2017 - Justus Moe

lars.JPG

Posisjon: Midtbane

Født 1.1.1982

Draktnummer: 4

Lars Lundgren Torgersen begynner å nærme seg legendestatus i Lillehammer-fotballen. 35-åringen startet karrieren i LFK og var en del av laget som vant Dana-Cup i 1995/96, noe han selv også trekker fram som et høydepunkt blant opplevelsene i LFK-trøya, sammen med det å spille play-off til 1. divisjon i 2000, på tross av at det ble tap mot Ørn-Horten over to kamper (Vant 3-1 hjemme, tapte 2-0 borte). Via en omveg til Gjøvik i 2004 havnet Lars i Bergen der han spilte for Fyllingen i fem sesonger og Åsane i to sesonger, før han kom hjem igjen til Lillehammer og LFK. En naturlig leder på banen som gir 100 prosent i alle dueller og han trekker fram samarbeidet med Aktivklinikken som meget positivt for klubben. Lars hadde egentlig bestemt seg for å legge opp før forrige sesong, men da sommeren kom og LFK trengte hans tjenester snørte han på seg skoene og hjalp LFK med å beholde plassen i 3. divisjon. I år har han som mål om å bidra til at LFK får en sesong de kan være fornøyde med. Lars jobber til daglig som miljøterapaut på Åretta Ungdomsskole og favorittlagene hans er Lillehammer Fotballklubb og Liverpool.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

FotballXtra sparkes i gang 3. september!

Mandag 3. september sparkes FotballXtra i gang på Stampesletta for barn i 6. og 7. trinn. Etter dette går det slag i slag med første ordinære økt for TeknikkXtra onsdag 5. september og FotballXtra 4.-5. klasse torsdag 6. september. Videre i denne saken kan du lese om påmelding og om demonstrasjonsøkter. Bilde: Instruktører og barn på siste økt på FotballXtra 4-5 klasse før påskeferien 2018. De klubbnøytrale treningsdressene instruktørene benytter har tidligere vært forbeholdt FotballXtra 6-7 klasse, men blir nå tilgjengelig for alle deltakere! (Foto: Hanne-Kjersti S Iversen)

Tap etter sjansesløseri og overtidsscoring

Kampfakta:Lillehammer FK – Hamarkameratene 2 1-2 (1-0)21` 1-0 Martin Chutko Bakke (Henning Torgnesskar)54` 1-1 Ole Erik Midtskogen90` 1-2 Ole Erik Midtskogen Gule kort på LFK: Markus Botten og Mads Peder SveenTilskodartal: 112. Dagens beste LFK-spelar: Martin Chutko Bakke Kampreferat ved Vegard Vikøren Det var eit revansjesugent og heiltent Lillehammer-lag som entra Stampesletta i kveldssola denne måndagskvelden. LFK går rett i strupa på Hamkam og er gode i det høge presset. Hamkam får svært liten tid med ballen og blir stressa til å gjere feil. LFK vinner ballen og etablerer eit klart initiativ i starten av kampen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer