Publisert: 04. april 2017 - Justus Moe

lars.JPG

Posisjon: Midtbane

Født 1.1.1982

Draktnummer: 4

Lars Lundgren Torgersen begynner å nærme seg legendestatus i Lillehammer-fotballen. 35-åringen startet karrieren i LFK og var en del av laget som vant Dana-Cup i 1995/96, noe han selv også trekker fram som et høydepunkt blant opplevelsene i LFK-trøya, sammen med det å spille play-off til 1. divisjon i 2000, på tross av at det ble tap mot Ørn-Horten over to kamper (Vant 3-1 hjemme, tapte 2-0 borte). Via en omveg til Gjøvik i 2004 havnet Lars i Bergen der han spilte for Fyllingen i fem sesonger og Åsane i to sesonger, før han kom hjem igjen til Lillehammer og LFK. En naturlig leder på banen som gir 100 prosent i alle dueller og han trekker fram samarbeidet med Aktivklinikken som meget positivt for klubben. Lars hadde egentlig bestemt seg for å legge opp før forrige sesong, men da sommeren kom og LFK trengte hans tjenester snørte han på seg skoene og hjalp LFK med å beholde plassen i 3. divisjon. I år har han som mål om å bidra til at LFK får en sesong de kan være fornøyde med. Lars jobber til daglig som miljøterapaut på Åretta Ungdomsskole og favorittlagene hans er Lillehammer Fotballklubb og Liverpool.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK setter fokus på mentale ferdigheter i fotball

På et overordnet nivå er ferdighetsbegrepet i fotball definert slik: Valg + utførelse = Fotballferdighet Den ferdigheten det er minst kunnskap og fokus på er psykologi i fotball. Derfor ble Peder Lysholm Daviknes, nyudannet idrettspsykolog med fordypning i fotball, invitert til Stampa torsdag 18. oktober. Han hadde først en workshop med juniorlaget, og hadde sammen med juniortrener Wangberg økt med G19. Deretter holdt han et foredrag for trenerforum den samme kvelden. (På bildet: Idrettspsykolog Peder Daviknes i innledningen av foredraget. Fotograf: Vegard Vikøren)

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer