Publisert: 04. april 2017 - Justus Moe

lars.JPG

Posisjon: Midtbane

Født 1.1.1982

Draktnummer: 4

Lars Lundgren Torgersen begynner å nærme seg legendestatus i Lillehammer-fotballen. 35-åringen startet karrieren i LFK og var en del av laget som vant Dana-Cup i 1995/96, noe han selv også trekker fram som et høydepunkt blant opplevelsene i LFK-trøya, sammen med det å spille play-off til 1. divisjon i 2000, på tross av at det ble tap mot Ørn-Horten over to kamper (Vant 3-1 hjemme, tapte 2-0 borte). Via en omveg til Gjøvik i 2004 havnet Lars i Bergen der han spilte for Fyllingen i fem sesonger og Åsane i to sesonger, før han kom hjem igjen til Lillehammer og LFK. En naturlig leder på banen som gir 100 prosent i alle dueller og han trekker fram samarbeidet med Aktivklinikken som meget positivt for klubben. Lars hadde egentlig bestemt seg for å legge opp før forrige sesong, men da sommeren kom og LFK trengte hans tjenester snørte han på seg skoene og hjalp LFK med å beholde plassen i 3. divisjon. I år har han som mål om å bidra til at LFK får en sesong de kan være fornøyde med. Lars jobber til daglig som miljøterapaut på Åretta Ungdomsskole og favorittlagene hans er Lillehammer Fotballklubb og Liverpool.

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg