Publisert: 07. oktober 2016 - Harald Renolen

G16 adidas cup

40 lag fra hele Norge deltok i årets Adidas Cup G16. Etter puljespill og sluttspill var det LFK som sto igjen som vinnere av hele turneringen etter seier 2-1 over Grorud i finalen.

Les Justus Moes artikkel fra Byavisa, torsdag 6.oktober, her:

LFK G16 vant Adidas Cup søndag 25.september

- Seieren i Adidas Cup var en avslutning på mange års hardt arbeid for 2000-kullet, sier lagets trener, Henrik Wangberg.
- Dette var en fin prestasjon for hele ungdomsavdelinga i Lillehammer Fotballklubb og viser på mange måter at det legges ned svært godt arbeid i ungdomsfotballen, sier han.

Sportssjef i LFK, Morten Kristiansen, er også fornøyd med at klubbens ungdomsarbeid bærer frukter.
- Å vinne en slik turnering er artig for klubben og en bekreftelse på at det jobbes godt, men først og fremst er dette inspirerende for spillere, ledere og trenere på og rundt laget. Når det er sagt så er det viktig at vi beholder bakkekontakt og jobber videre mot å videreutvikle enkeltindividet slik at det på sikt kan utvikle seg til å bli spillere på høyest mulig nivå. Her har klubben, trenerne og ikke minst utøverne selv en viktig jobb foran seg, sier han.

Trener Wangberg er enig i at det må jobbes videre for at det skal bli gode A-lagsspillere av cupvinnerne.
- Jeg ønsker å rette blikket fremover: Å vinne Adidas Cup er ikke et hvileskjær, men en fin milepæl inn mot perioden spillerne nå er på vei inn i. De skal neste år bli førsteårs juniorspillere, noe som gjør at samtlige må kjempe hardt for å få en plass på junior-1 neste år. Forhåpentligvis er store deler av gjengen som var med på denne seieren a-lagsspillere i LFK om to til tre år, og jeg håper de som ikke er det skyldes at de spiller på et høyere nivå, sier Wangberg.

DSC 5828

Heimdal blir første av 3 cupfinaler

Lørdag kommer Heimdal på besøk til Stampesletta og kaptein for LFKs A-lag, Magnus Løndal, forventer en tøff kamp.
- I de siste kampene handler alt om å få tre poeng i hver kamp, og det starter på lørdag. Det blir kanskje den tøffeste kampen. Heimdal var gode sist vi møtte de. Mye energi og om jeg ikke husker feil var de gode på dødball, sier angrepsspilleren. Han mener LFK har hatt en variert sesong, men trekker fram at de fremdeles har muligheten til å styre sin egen skjebne med tanke på å beholde plassen i 3. divisjon.
- Det har vært en litt ujevn sesong, som muligens er preget av at seriesystemet legges om. Jeg føler at vi litt for sjeldent har prestert så godt som spillergruppen har potensial til, men samtidig har vi fortsatt muligheten til å sikre plassen i 3. divisjon uten å være avhengig av andre, sier han.

Sportssjef Kristiansen melder om at troppen skal være godt forberedt til lørdagens kamp.
- Kampen er en av høstens mange cupfinaler for A-laget. Vi jobber med å tenke prestasjon og tar èn kamp av gangen. Vi skal være topp forberedt og går for seier hver gang på Stampesletta, sier han.

Heimdal befinner seg på åttendeplass på tabellen og vant sist 3-2 over Faaberg hjemme. LFK ligger på femteplass, to poeng bak Raufoss 2 og Strindheim 2. I kampen på lørdag må de klare seg uten spissen Prince og forsvarsspilleren Sverre Valset som begge soner karantene for gule kort.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Serien i gang for G19 Elite

Fotograf: Hanne-KJersti S. Iversen Etter en lang vinter var serien endelig i gang for Lillehammer FK G19 Elite. Torsdag 19. april 2018 møtte de Raufoss Fotball på Stampesletta Kunstgress.

Cupeventyret endte mot Hønefoss

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg 2. divisjonslaget Hønefoss tok turen til Stampesletta onsdag kveld. Flott vær og bra spilleforhold, selv om snøen fortsatt ligger dyp rundt banen og femmeterslinjene ligger og slenger.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer