Publisert: 31. oktober 2015 - Harald Renolen

IMG 6882

450 spillere, trenere og lagledere deltok da LFK (man.26.oktober) arrangerte felles sesongavslutningsfest - i litt mer stilfulle omgivelser enn LFK’ere vanligvis møtes!

IMG 6805

Spillere fra A-laget og LFK G19 (junior) delte ut diplomer til alle (fra G7 til G16). Radisson Blu Lillehammer hotell spanderte gavekort (middag for 2) til samtlige fremmøtte trenere og lagledere! Det ble knipset mange fine lagbilder og applaudert for flott innsats i 5’er, 7’er, 9’er og 11’er-fotballen – sesongen 2015.

Styreleder i LFK, Ole Martin Hojem, takket alle trenere og lagledere som har stått på for å holde 700 barn og unge i gang med fotballaktiviteter dette året. Han takket også direktøren på Radisson Blu Lillehammer hotell, Anstein Krekke, for husrom i staselige lokaler, flotte gavekort og helproff servering av pizzabaguetter og brus til sultne fotballspillere.


IMG 6845

- Er det noen som vet hva som er LFKs visjon, spurte Hojem. En kvikk 10 åring fra Hammartun rakte hånda i været, og fikk så mulighet til å svare i mikrofonen.
- Vi skal vinne 3.divisjon, sa gutten, og høstet jubel, latter og applaus fra 449 tilhørere.

Styrelederen takket for et sprekt svar, og orienterte forsamlingen om at LFKs visjon er; «flest mulig, lengst mulig, best mulig». Han oppfordret videre LFK-spillere, i alle aldre, til å yte sitt bidrag for å skape et positivt og inkluderende miljø på eget lag.

Hojems budskap kan kokes ned til følgende «postulat»; Hvis alle tar ansvar for å skape et godt miljø – blir det så gøy å spille fotball at mange vil være med, lenge, og da kan alle utvikle seg til å bli best mulig fotballspillere. Ikke helt ulikt hva trenerlegenden Nils Arne Eggen sa da han «ble intervjuet» av LFK speaker Pål Sjetne (før A-lagets hjemmekamp mot Orkla i august). Eggen ble spurt hva han mente var det viktigste i barnefotballen, og svarte enkelt og greit; «At ongan lik sæ (trives) og at dæm får mulighet te å utvekkel sæ!!».

IMG 6852

Etter styreleders takketale var det tid for fotball-quiz. Hundrevis av LFK-kids gikk løs på oppgavene med iver og engasjement, og viste med all tydelighet at kunnskapsnivået når det gjelder fotball er høyt i Barne- og Ungdomsavdelingene i klubben.


IMG 6863

Siste post på programmet var loddtrekning. Flere av LFKs sponsorer, med Kontorleverandøren i spissen, bidro med mange flotte premier. En trener fra Søre Ål (med 10 tommeltotter) vant sirkelsag, andre vant hodetelefoner, men den aller lykkeligste vinneren var 10 åringen som stakk av med hovedpremien, fra Radisson Blu Lillehammer hotell – en landslagsdrakt med autografen til norsk fotballs svar på Askeladden – Martin Ødegård!!

Selv om flertallet av festdeltakerne dro hjem uten lotterigevinster, var stemningen i troppen upåklagelig, og «alle» var enige om at det hadde vært «en legendarisk» sesongavslutningsfest på Radisson Blu Lillehammer Hotell.

Stor takk til styremedlem Ragnhild Bratberg, primus motor for arrangementet, og Terje Storbakken i spissen for foreldre og og støtteapparat rundt LFK G2005 Nordre Ål, for godt planlagt og suverent gjennomført avslutningsfest!!

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer