Publisert: 31. oktober 2015 - Harald Renolen

IMG 6882

450 spillere, trenere og lagledere deltok da LFK (man.26.oktober) arrangerte felles sesongavslutningsfest - i litt mer stilfulle omgivelser enn LFK’ere vanligvis møtes!

IMG 6805

Spillere fra A-laget og LFK G19 (junior) delte ut diplomer til alle (fra G7 til G16). Radisson Blu Lillehammer hotell spanderte gavekort (middag for 2) til samtlige fremmøtte trenere og lagledere! Det ble knipset mange fine lagbilder og applaudert for flott innsats i 5’er, 7’er, 9’er og 11’er-fotballen – sesongen 2015.

Styreleder i LFK, Ole Martin Hojem, takket alle trenere og lagledere som har stått på for å holde 700 barn og unge i gang med fotballaktiviteter dette året. Han takket også direktøren på Radisson Blu Lillehammer hotell, Anstein Krekke, for husrom i staselige lokaler, flotte gavekort og helproff servering av pizzabaguetter og brus til sultne fotballspillere.


IMG 6845

- Er det noen som vet hva som er LFKs visjon, spurte Hojem. En kvikk 10 åring fra Hammartun rakte hånda i været, og fikk så mulighet til å svare i mikrofonen.
- Vi skal vinne 3.divisjon, sa gutten, og høstet jubel, latter og applaus fra 449 tilhørere.

Styrelederen takket for et sprekt svar, og orienterte forsamlingen om at LFKs visjon er; «flest mulig, lengst mulig, best mulig». Han oppfordret videre LFK-spillere, i alle aldre, til å yte sitt bidrag for å skape et positivt og inkluderende miljø på eget lag.

Hojems budskap kan kokes ned til følgende «postulat»; Hvis alle tar ansvar for å skape et godt miljø – blir det så gøy å spille fotball at mange vil være med, lenge, og da kan alle utvikle seg til å bli best mulig fotballspillere. Ikke helt ulikt hva trenerlegenden Nils Arne Eggen sa da han «ble intervjuet» av LFK speaker Pål Sjetne (før A-lagets hjemmekamp mot Orkla i august). Eggen ble spurt hva han mente var det viktigste i barnefotballen, og svarte enkelt og greit; «At ongan lik sæ (trives) og at dæm får mulighet te å utvekkel sæ!!».

IMG 6852

Etter styreleders takketale var det tid for fotball-quiz. Hundrevis av LFK-kids gikk løs på oppgavene med iver og engasjement, og viste med all tydelighet at kunnskapsnivået når det gjelder fotball er høyt i Barne- og Ungdomsavdelingene i klubben.


IMG 6863

Siste post på programmet var loddtrekning. Flere av LFKs sponsorer, med Kontorleverandøren i spissen, bidro med mange flotte premier. En trener fra Søre Ål (med 10 tommeltotter) vant sirkelsag, andre vant hodetelefoner, men den aller lykkeligste vinneren var 10 åringen som stakk av med hovedpremien, fra Radisson Blu Lillehammer hotell – en landslagsdrakt med autografen til norsk fotballs svar på Askeladden – Martin Ødegård!!

Selv om flertallet av festdeltakerne dro hjem uten lotterigevinster, var stemningen i troppen upåklagelig, og «alle» var enige om at det hadde vært «en legendarisk» sesongavslutningsfest på Radisson Blu Lillehammer Hotell.

Stor takk til styremedlem Ragnhild Bratberg, primus motor for arrangementet, og Terje Storbakken i spissen for foreldre og og støtteapparat rundt LFK G2005 Nordre Ål, for godt planlagt og suverent gjennomført avslutningsfest!!

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

NFFs Fotballhelg på Lillehammer

Den Store Fotballhelga 2017 arrangeres i år på Lillehammer fra lørdag 28.10 til søn.29.10. Påmeldinga er åpen og programmet er spikret. Du kan bl.a. få med deg Paneldebatt om Toppfotball på Herresiden i NFF Indre Østland eller høre Stig Arve Sæther (idrettsforsker NTNU) snakke om; "De norske fotballtalentene - hvem lykkes og hvorfor?".

Håp i hengende snøre

«It’s hope in hanging snore», sa den legendariske Rosenborg treneren Nils Arne Eggen i oktober 2001, før RBK skulle spille en vanskelig bortekamp mot Celtic i Champions League. Det samme kunne LFK trener Ørjan Christiansen ha sagt før siste serierunde i Norsk Tipping ligaen Avd.2. Lillehammer FK møter heldigvis Flisa, ikke Celtic, men kampen er svært viktig, og kan bli vanskelig fordi mye står på spill.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer