Publisert: 25. mai 2017 - Erik Huuse

Onsdag 24. mai satte G19-1 kursen mot Fagernes og bortekamp mot Valdres. Selv om Valdres har slitt litt i serieåpningen er det aldri enkelt å møte dem på Blåbærmyra. Men med tre strake seiere i G19 elite var det et LFK lag med bra selvtillit som tok turen til Valdres, og ambisjonen var å ta med seg alle poengene hjem.Valdres vs LFK G19-1

LFK G19-1; Bak fra venstre; Vegard Vikøren (trener), Anders Myren Røste, Mads Roald, Henrik Huuse, Mathias Innerdal, Lars Bjørnsgaard, Magnus Ødegård, Mats Renolen, Andreas Berntsen Stenseth, Henrik Wangberg (trener). Foran fra venstre; Emil Jordhøy, Simen Kjelstrup Smestad, Even Balto, Espen Evenrud Kjetlien, Teemooshee Htoo, Sigurd Ask Sognli, Halvard Sørenes Velure

Enveiskjøring i 1.omgang

Med medvind og sola i ryggen i første omgang tok LFK kommandoen fra start. Bare ved noen få anledninger i løpet av omgangen befant ballen seg på vår banehalvdel. Men til tross for et massivt trykk mot hjemmelagets mål tok det tid før vi fikk uttelling. Etter ca 20 minutter fosser Laurits nedover på venstresiden og når alle forventer et innlegg, sender han likegodt ballen i mål ved nærmeste stolpe bak en utspilt Valdreskeeper. 0-2 kommer i omgangens siste minutt da Anders kommer seg løs på høyre, slår et perfekt innlegg til Roald som kommer på et løp bakfra. Han kan bare bredside ballen i mål, men velger i steden å sette ballen i mål med en hælflikk. Uansett 0-2 til pause, et resultat Valdres burde være mest fornøyd med.

Full kontroll etter pause

 I andre omgang er Valdres litt mer med på notene, kanskje på grunn av medvinden. De produserer allikevel ikke mer enn en kvalifisert mulighet som Espen tar seg av på mesterlig måte. Bortelaget fortsetter å male på og mot slutten av kampen kommer også uttellingen. Etter ca 80 minutter får vi endelig scoring på en av et uttall cornere og dødballer. Serven fra Mathias treffer Lars på bakre som header kontrollert tilbake inn i feltet, hvor Roald styrer ballen med hodet utagbart i mål. 5 minutter senere serverer Simen B ballen til Henrik som bare har å ekspedere den videre i mål. Dermed blir sluttresultatet 0-4 i en kamp hvor vi har full kontroll og aldri er truet. Imidlertid både kunne og burde seieren vært langt større. Mot sterkere motstand vil vi få færre muligheter, og da må effektiviteten bli bedre.

Etter at 5 av 9 seriekamper er spilt topper G19-1 tabellen med 13 poeng, 3 poeng foran Elverum som har en kamp mindre spilt.

Fotball.no/NFF Indre Østland/Tabell G19 Elite 2017

Fotball.no/Terminliste G19 Elite

LFK G19-2 er også serieleder

I 1. divisjon avdeling 01 fortsetter også G19-2 å levere solide resultater. Etter en litt famlende start med 2-2 mot Søndre Land ble Nordre Land beseiret med solide 7-0. Deretter var det Raufoss 2 som ble slått 2-1 hjemme på Stampesletta.

Dette betyr at også G19-2 er ubeseiret så langt, og topper tabellen med 7 poeng, 1 poeng foran Roterud som imidlertid har spilt en kamp mer.

Fotball.no/Tabell G19 1.Div. avd.01 2017

Fotball.no/Terminliste G19 1.Div. Avd.01 2017

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

NFFs Fotballhelg på Lillehammer

Den Store Fotballhelga 2017 arrangeres i år på Lillehammer fra lørdag 28.10 til søn.29.10. Påmeldinga er åpen og programmet er spikret. Du kan bl.a. få med deg Paneldebatt om Toppfotball på Herresiden i NFF Indre Østland eller høre Stig Arve Sæther (idrettsforsker NTNU) snakke om; "De norske fotballtalentene - hvem lykkes og hvorfor?".

Håp i hengende snøre

«It’s hope in hanging snore», sa den legendariske Rosenborg treneren Nils Arne Eggen i oktober 2001, før RBK skulle spille en vanskelig bortekamp mot Celtic i Champions League. Det samme kunne LFK trener Ørjan Christiansen ha sagt før siste serierunde i Norsk Tipping ligaen Avd.2. Lillehammer FK møter heldigvis Flisa, ikke Celtic, men kampen er svært viktig, og kan bli vanskelig fordi mye står på spill.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer