Publisert: 14. mai 2016 - Eivind Sollie

Vi har nå spilt de seks første kampene med bylaget i årets sesong, og det har vært mange gode gjennomføringer.

G04 Vind

Bildet: Glade gutter etter seier i første seriekamp

 

Vi har en utviklingsorientert tilnærming til kampene, som innebærer at vi fokuserer på utviklingen og læringen som kampene gir, framfor resultatet. Det er selvfølgelig morsomt når resultatene bikker vår vei - men det er viktig å se bak resultatene, og heller på prestasjonene vi leverer. Utbyttet av en kamp er det uansett resultat - derfor retter vi fokus mot å lære av erfaringene vi gjør. Her følger korte kampreferater fra kampene hittil:

 

Stampesletta, 21.04.16: Bylaget - Vind 6-4 (2-3)

Vi møter jevnaldrende gutter fra Vind til årets første seriekamp for bylaget. Førsteomgangen er svak, hvor innsatsen og trøkket mangler fra vår side. Det gjør guttene noe med i pausen og vi hever oss i andreomgang. Dermed går vi fra å tape de fleste duellene til å vinne flesteparten, noe som resulterer i flere sjanser, og færre farligheter imot. Totalt sett en jevn, god og utviklende kamp.

 

Stampesletta, 30.04.16: Bylaget - Ridabu 5-3 (3-1)

Vi spiller en veldig god førsteomgang hvor vi styrer banespillet og ser igjen mye av det vi har øvd på. Snøen kommer og plutselig er forholdene totalt endret til 2. omgang. Banen blir snøfylt og glatt. Ridabu presser mye høyere og vi får ikke til det samme spillet som i 1. omgang.

 

Hias, 01.05.16: Ottestad - Bylaget 6-0 (5-0)

Vi er ikke klare for kamp i det dommeren blåser i fløyta, og ligger derfor under 3-0 tidlig. Ottestad dominerer 1. omgang. Guttene imponerer med innstillingen om å nullstille i pausen og få en positiv opplevelse i 2. omgang. Vi viser oss fra en helt annen side de siste 35 minuttene. Vi følger kampplanen bedre, og er derfor dyktigere i sideforskyvingen og komprimeringen defensivt, og blir tøffere i duellspillet. Vi er uheldige som ikke scorer, etter flere store sjanser. Alt i alt blir vi straffet hardt av en veldig svak start på kampen, men hever oss etter hvert. Veldig viktig erfaringslæring for guttene.

 

Stampesletta, 06.05.16: Bylaget - Øyer-Tretten 4-1 (3-0)

En solid og godt gjennomført kamp med skikkelig innsats. Vi spiller fint ut bakfra og opp i midtbanen, men mangler noe presisjon for å få flere sjanser og scoringer.

 

Heidal ipl, 08.05.16: Heidal - Bylaget 2-13 (1-7)

Riktige bevegelser og god pasningsflyt gjør at vi får mye rom å løpe i - som vi utnytter godt. Fint vær og mye publikum!

 

Jorekstad, 11.05.16: Faaberg - Bylaget 5-4 (1-2)

En veldig tett og jevn kamp som bikker frem og tilbake. Vi er flinke til å trille ball, men blir for ofte for smale og utnytter derfor ikke bredden godt nok.

 

I alle kampene er vi flinke til å spille oss ut bakfra og bygge opp angrepene deretter. Selv mot f.eks. Ottestad med store spillere som gikk raskt i press med en gang vi spilte ut, tør vi å prøve å spille. Det får vi mye læring igjen for!

 

LES OGSÅ: Fin fotballdag på Otta

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Solid gjennomført av LFK i Engerdal

Heggeriset stadion: Engerdal - Lillehammer 0-7 (0-2)

Serverte strålende siste seriekamp før sommeren

Siste seriekamp i Junior Elite for våre utvalgte foregikk på Gjøvik stadion. Det flotte spillet for rekruttroppen fortsetter uavhengig av hvilke spillere som spiller. Det ga en meget overbevisende 6-0 seier mot Gjøvik Lyn.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer