Lillehammer FK G2004

 

Publisert: 18. oktober 2016 - Eivind Sollie

I helgen deltok G2004 på HamKam Talentcup på Hamar. Årgangen stilte med to bylag; et i 9er-klassen og et i 7er-klassen. To seire og et tap for begge lag på lørdag gjorde at begge kom på 2. plass i gruppen sin og avanserte til B-sluttspill, av totalt fem sluttspill (A-E).

Lagbilde 7er TC

7er-laget før kvartfinale mot Ørn-Horten. Foto: Erik F. Haugen

 

På søndag startet 9er-laget kl. 08.00 mot Øvrevoll Hosle. En jevn kamp endte med seier 2-1 på morgenkvisten. 7er-laget kunne sove lenger og hadde første sluttspillskamp kl. 11. En veldig tett og jevn kamp mot Ørn-Horten sto likt til pause, men motstanderlaget fikk best start i 2. omgang og ledet 2-0 ut i omgangen. Men Lillehammer ga aldri opp, og reduserte til 2-1, og i det siste minutt til 2-2 - som gjorde at vi gikk videre på regelen om at laget som har scoret kampens siste mål ved uavgjort vinner. Semifinalene ble spilt samtidig for 9er- og 7er-laget. 9er-laget spilte mot oslolaget Vålerenga, og vant 3-2 etter å ha ligget under 0-2. Nok en sterk snuoperasjon! 7er-laget vant samtidig 5-4 i sin semifinale mot Myra. Dermed hadde vi to finalelag, men der skulle seiersrekken dessverre ta slutt. 1-2-tap for 9er-laget mot Sandnes Ulf, og 0-5-tap for 7er-laget mot Heradsbygda. Begge lagene ble dermed nummer 10, av totalt 40 lag fra hele landet.

LFK VIF

Glade gutter etter seier mot Vålerenga. Foto: Liv Kari Haug

 

Totalt sett har det vært en veldig positiv helg både sportslig og sosialt. Vi dro som én samlet gjeng, overnattet sammen, hadde felles måltider i den grad det gikk, og lagene fikk vært tilskuere for hverandre enkelte kamper. Det har vært god lagbygging gjennom helgen, og gutta viser at de aldri gir opp, har sterk lagmoral og at vi jobber knallhardt for hverandre. Vi har sett mye bra spill, og vi tar med oss massevis av læring fra de totalt 12 kampene i løpet av to dager. Det har vært viktige og gode referanser for oss - vi har møtt mange gode lag fra andre kretser. Vi viser at vi har en god bredde i årgangen, og ser fram til å få en god treningshverdag videre med denne gjengen.

 

Det er 2004-årgangen som nå er i gang med overgangen fra barnefotball til ungdomsfotball, og statistisk sett er det en sårbar overgang. Klubben er bevisst utfordringene, og har derfor tiltak med formål om å gjøre denne overgangen så gradvis og myk som mulig. Målet er å beholde flest mulige spillere lenger. Fra G13 blir alle grendene samlet til én treningsgruppe. 2004-årgangen har hatt bylag og -treninger i hele år. Hver lørdag morgen har alle grendene - både spillere og trenere - samlet seg til en felles treningsøkt. Treningen har foregått på Stampesletta, for å gi guttene tilhørighet til det som blir deres nye permanente kamp- og treningsarena. I kampsesongen har de spilt med bylaget, også på Stampesletta. Gjennom denne parallelle grende- og byaktiviteten, er G2004 allerede en samlet gjeng, og de har allerede fått en god forsmak på hva som venter nå som de blir 13 år og ungdom.

 

Gruppespill lørdag

Sluttspill søndag

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Trinnansvarlig: Johan Stebergløkken

 

Mail: steberglokken@hotmail.com 

 

Hovedtrener: Eivind Sollie

 

Mail: es@lillehammerfk.no 

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Strandtorget med videre som Generalsponsor

–Vi ønsker å være en del av Lillehammer samfunnet, og fotballen er sentral med alle sine medlemmer, sier Strandtorgets senterleder Erik Skjellerud. Han har akkurat signert videre kontrakt med LFK, og smiler. Det er ingen tvil om at senterlederen er opptatt og ikke minst engasjert i fotballen, både som trener og pappa til to fotballgutter på 12 og 16. –Jeg er glad i idrett generelt, men fotballen er mitt hjertebarn, sier han.

Lillehammer Cup 2018

Fredag 19.januar sparkes Norges største innendørsturnering i fotball i gang. I samarbeid med LKFK arrangerer LFK cup nr.21 i rekken. Tilsammen 276 lag er påmeldt til årets turnering. Lillehammer FK stiller med 30 lag i 4 forskjellige årsklasser (G12, G14, G16 og G19) På bildet: LFK G19-1 mot Faaberg i en av mange spennende kamper under Lillehammer Cup 2017. Foto: Anders Espe, GD.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer