Publisert: 18. oktober 2016 - Eivind Sollie

I helgen deltok G2004 på HamKam Talentcup på Hamar. Årgangen stilte med to bylag; et i 9er-klassen og et i 7er-klassen. To seire og et tap for begge lag på lørdag gjorde at begge kom på 2. plass i gruppen sin og avanserte til B-sluttspill, av totalt fem sluttspill (A-E).

Lagbilde 7er TC

7er-laget før kvartfinale mot Ørn-Horten. Foto: Erik F. Haugen

 

På søndag startet 9er-laget kl. 08.00 mot Øvrevoll Hosle. En jevn kamp endte med seier 2-1 på morgenkvisten. 7er-laget kunne sove lenger og hadde første sluttspillskamp kl. 11. En veldig tett og jevn kamp mot Ørn-Horten sto likt til pause, men motstanderlaget fikk best start i 2. omgang og ledet 2-0 ut i omgangen. Men Lillehammer ga aldri opp, og reduserte til 2-1, og i det siste minutt til 2-2 - som gjorde at vi gikk videre på regelen om at laget som har scoret kampens siste mål ved uavgjort vinner. Semifinalene ble spilt samtidig for 9er- og 7er-laget. 9er-laget spilte mot oslolaget Vålerenga, og vant 3-2 etter å ha ligget under 0-2. Nok en sterk snuoperasjon! 7er-laget vant samtidig 5-4 i sin semifinale mot Myra. Dermed hadde vi to finalelag, men der skulle seiersrekken dessverre ta slutt. 1-2-tap for 9er-laget mot Sandnes Ulf, og 0-5-tap for 7er-laget mot Heradsbygda. Begge lagene ble dermed nummer 10, av totalt 40 lag fra hele landet.

LFK VIF

Glade gutter etter seier mot Vålerenga. Foto: Liv Kari Haug

 

Totalt sett har det vært en veldig positiv helg både sportslig og sosialt. Vi dro som én samlet gjeng, overnattet sammen, hadde felles måltider i den grad det gikk, og lagene fikk vært tilskuere for hverandre enkelte kamper. Det har vært god lagbygging gjennom helgen, og gutta viser at de aldri gir opp, har sterk lagmoral og at vi jobber knallhardt for hverandre. Vi har sett mye bra spill, og vi tar med oss massevis av læring fra de totalt 12 kampene i løpet av to dager. Det har vært viktige og gode referanser for oss - vi har møtt mange gode lag fra andre kretser. Vi viser at vi har en god bredde i årgangen, og ser fram til å få en god treningshverdag videre med denne gjengen.

 

Det er 2004-årgangen som nå er i gang med overgangen fra barnefotball til ungdomsfotball, og statistisk sett er det en sårbar overgang. Klubben er bevisst utfordringene, og har derfor tiltak med formål om å gjøre denne overgangen så gradvis og myk som mulig. Målet er å beholde flest mulige spillere lenger. Fra G13 blir alle grendene samlet til én treningsgruppe. 2004-årgangen har hatt bylag og -treninger i hele år. Hver lørdag morgen har alle grendene - både spillere og trenere - samlet seg til en felles treningsøkt. Treningen har foregått på Stampesletta, for å gi guttene tilhørighet til det som blir deres nye permanente kamp- og treningsarena. I kampsesongen har de spilt med bylaget, også på Stampesletta. Gjennom denne parallelle grende- og byaktiviteten, er G2004 allerede en samlet gjeng, og de har allerede fått en god forsmak på hva som venter nå som de blir 13 år og ungdom.

 

Gruppespill lørdag

Sluttspill søndag

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer