Publisert: 22. september 2016 - Trine Kvalen

G16

 G16 har imponert i Adidas cup dette året og det har resultert i at de spiller semifinale lørdag 24. september mot Ørn Horten.

Kampen spilles på Vind kunstgress (Gjøvik) kl 17.30. Den andre semifinalen, mellom Gneist 1 og Grorud IL, spilles samtidig på Vardal idrettspark. Søndag kl 14.00 spilles finale (Vind) og bronsefinale (Vardal).

Vi håper mange vil ta turen til Gjøvik og heie frem ungdommen. 

Tidligere resultater:

Lillehammer FK G00-Rælingen FK G16     3 - 0

Lillehammer FK G00-Fjellhamar FK G16   2 - 0

Ås Fotball-Lillehammer FK G00               0 - 3

Lillehammer FK G00-KAMBO IL               2 - 1

Lillehammer FK G00-FK Fyllingsdalen      2 - 1

Adidas cup G16

image

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer