Publisert: 14. mai 2016 - Justus Moe

LFK tok ledelsen tidlig og ledet 2-0 til pause. På overtid av kampen klarte Gjøvik/Lyn å utligne og stjal med seg et poeng over til andre siden av Mjøsa.

DSC_5264.JPG

Det åpnet lovende. Etter bare tre minutter blir Nils Kristian Gudbrandsen spilt nydelig gjennom. Han setter trygt inn 1-0 og sender LFK i føringen. Lillehammer styrer store deler av kampen og Gjøvik/Lyn kommer kun til noen få sporadiske sjanser. Derimot kommer ikke LFK til de helt store heller før Nils Kristian Gudbrandens etter 29 minutter nok  en gang blir spilt fri i Gjøvik/Lyns bakrom. Keeper kommer ut, men taper duellen og Gudbrandsen har ingen problemer med å sette inn 2-0 i det åpne målet. I duellen blir også Gjøvik/Lyns keeper, David Synstelien, skadet og de blir nødt til å spille med en utespiller i mål resten av kampen uten at LFK klarte å utnytte det.

Sene mål fra Gjøvik

Etter pause holdt det nesten helt inn. Fem minutter før full tid reduserer Gjøvik/Lyn og på overtid setter inn utligningen som ga poengdeling på Stampa. Trener Vegard Vikøren hadde blanede følelser etter kampen. 

- Det er litt skuffende. Vi har for lavt tempo i spillet, noe som igjen fører til at vi skaper for få sjanser, sier han.

- Jeg synes vi mister litt hodet når vi får det første målet imot på slutten der. Vi hadde tross alt god kontroll på kampen, men det er god læring å se av vi må ha fullt fokus i samfulle 80 minutter og at vi ikke kan ta noe for gitt, sier treneren.

Dette var første gang denne sesongen at G16-Elite avga poeng. Neste utfordring er Gran borte neste søndag.

LES OGSÅ: Rett fra Brakka - LFK-Blogg

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer