Publisert: 14. mai 2016 - Justus Moe

LFK tok ledelsen tidlig og ledet 2-0 til pause. På overtid av kampen klarte Gjøvik/Lyn å utligne og stjal med seg et poeng over til andre siden av Mjøsa.

DSC_5264.JPG

Det åpnet lovende. Etter bare tre minutter blir Nils Kristian Gudbrandsen spilt nydelig gjennom. Han setter trygt inn 1-0 og sender LFK i føringen. Lillehammer styrer store deler av kampen og Gjøvik/Lyn kommer kun til noen få sporadiske sjanser. Derimot kommer ikke LFK til de helt store heller før Nils Kristian Gudbrandens etter 29 minutter nok  en gang blir spilt fri i Gjøvik/Lyns bakrom. Keeper kommer ut, men taper duellen og Gudbrandsen har ingen problemer med å sette inn 2-0 i det åpne målet. I duellen blir også Gjøvik/Lyns keeper, David Synstelien, skadet og de blir nødt til å spille med en utespiller i mål resten av kampen uten at LFK klarte å utnytte det.

Sene mål fra Gjøvik

Etter pause holdt det nesten helt inn. Fem minutter før full tid reduserer Gjøvik/Lyn og på overtid setter inn utligningen som ga poengdeling på Stampa. Trener Vegard Vikøren hadde blanede følelser etter kampen. 

- Det er litt skuffende. Vi har for lavt tempo i spillet, noe som igjen fører til at vi skaper for få sjanser, sier han.

- Jeg synes vi mister litt hodet når vi får det første målet imot på slutten der. Vi hadde tross alt god kontroll på kampen, men det er god læring å se av vi må ha fullt fokus i samfulle 80 minutter og at vi ikke kan ta noe for gitt, sier treneren.

Dette var første gang denne sesongen at G16-Elite avga poeng. Neste utfordring er Gran borte neste søndag.

LES OGSÅ: Rett fra Brakka - LFK-Blogg

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Tre viktige poeng i spennende kamp

Det ble uhyre jevnt og veldig spennende i mandagens kamp mot Raufoss 2, men LFK jobbet iherdig og sikret seg en 3-1 seier og tre viktige poeng.

Raufoss 2 på besøk

Det ble dessverre ikke med poeng hjem fra Tynset i sist kamp, men nå brettes ermene opp for at alle tre poengene skal bli igjen på Stampesletta når Raufoss 2 kommer til Lillehammer mandag kveld.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer