Publisert: 11. april 2016 - Henrik Wangberg

De spillerne som i dag er treningsgruppe 1 begynte å trene sammen i slutten av 2015. Innkjøringa tok litt tid, men gruppa satt seg raskt. I forrige uke spilte både vårt lag 1 og vårt lag 2. Da dette var kamper hvor vi antok at lag 1 kom til å møte svak motstand og lag 2 ganske sterk motstand valgte vi i disse kampene å balansere lagene, og satt opp lag som kunne stille sterkt i begge kamper. Utfordringene vi så for oss var at det kunne bli problemer med relasjoner og muligens struktur.

Det tok litt tid å få i gang spillet i disse kampene, og vi spilte litt for korte perioder med høyt tempo. Likevel var det en svært god innsats fra alle spillerne som spilte - og svært mange leverte kamper på et høyt tempo. Eirik og Magnus var kapteiner i hver sin kamp og gikk foran som gode eksempler både i duellspill, innsats og kommunikasjon.

I tillegg kan det nevnes at treningene etter påske har vært preget av mye godt spill, svært høy intensitet og bra innsats - og det gjør det til en fryd for oss som er på sidelinja. Gutta er en sterk gjeng, og kommer til å bite godt fra seg i seriespillet.

Henrik og Vegard

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Dette er LFKs nye keeper

Et kvarter før overgangsvinduet stengte natt til torsdag ble Stein-Erik Werven klar for Lillehammer Fotballklubb. Dette er klubbens nye sisteskanse.

Ekstraordinært årsmøte

LFK innkaller til ekstraordinært årsmøte mandag 28.august kl.19.00. Sted: LFK Brakka. Sak: Valg

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer