Publisert: 11. april 2016 - Henrik Wangberg

De spillerne som i dag er treningsgruppe 1 begynte å trene sammen i slutten av 2015. Innkjøringa tok litt tid, men gruppa satt seg raskt. I forrige uke spilte både vårt lag 1 og vårt lag 2. Da dette var kamper hvor vi antok at lag 1 kom til å møte svak motstand og lag 2 ganske sterk motstand valgte vi i disse kampene å balansere lagene, og satt opp lag som kunne stille sterkt i begge kamper. Utfordringene vi så for oss var at det kunne bli problemer med relasjoner og muligens struktur.

Det tok litt tid å få i gang spillet i disse kampene, og vi spilte litt for korte perioder med høyt tempo. Likevel var det en svært god innsats fra alle spillerne som spilte - og svært mange leverte kamper på et høyt tempo. Eirik og Magnus var kapteiner i hver sin kamp og gikk foran som gode eksempler både i duellspill, innsats og kommunikasjon.

I tillegg kan det nevnes at treningene etter påske har vært preget av mye godt spill, svært høy intensitet og bra innsats - og det gjør det til en fryd for oss som er på sidelinja. Gutta er en sterk gjeng, og kommer til å bite godt fra seg i seriespillet.

Henrik og Vegard

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer