Publisert: 11. april 2016 - Henrik Wangberg

De spillerne som i dag er treningsgruppe 1 begynte å trene sammen i slutten av 2015. Innkjøringa tok litt tid, men gruppa satt seg raskt. I forrige uke spilte både vårt lag 1 og vårt lag 2. Da dette var kamper hvor vi antok at lag 1 kom til å møte svak motstand og lag 2 ganske sterk motstand valgte vi i disse kampene å balansere lagene, og satt opp lag som kunne stille sterkt i begge kamper. Utfordringene vi så for oss var at det kunne bli problemer med relasjoner og muligens struktur.

Det tok litt tid å få i gang spillet i disse kampene, og vi spilte litt for korte perioder med høyt tempo. Likevel var det en svært god innsats fra alle spillerne som spilte - og svært mange leverte kamper på et høyt tempo. Eirik og Magnus var kapteiner i hver sin kamp og gikk foran som gode eksempler både i duellspill, innsats og kommunikasjon.

I tillegg kan det nevnes at treningene etter påske har vært preget av mye godt spill, svært høy intensitet og bra innsats - og det gjør det til en fryd for oss som er på sidelinja. Gutta er en sterk gjeng, og kommer til å bite godt fra seg i seriespillet.

Henrik og Vegard

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Påmeldingene strømmer på til TeknikkXtra!

9. april starter vi vårt pilotprosjekt som vi har valgt å kalle TeknikkXtra. Det er en trening hver uke som har som formål å oppmuntre til mer egentrening. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer