Publisert: 01. april 2016 - Harald Renolen

G16 Elitekvalifisering

LFK G16-1 spilte en meget god kamp på Stampesletta torsdag kveld, da Toten 1 ble slått 7-0. Bunnsolid forsvarsspill, aggressivitet og trøkk på midtbanen, mange flotte angrep og gode avslutninger var vinneroppskriften.

LFK fikk en pangstart på kampen og feide inn mål nummer 1 før det var spilt ett minutt. Nils fikk en strøken bakromspasning på venstre kant, ga full gass mot mål og fyrte av et godt skudd - rett i nettet.

Lillehammers guttelag var i flytsonen resten av første omgang, jobbet hardt, skapte flere gode sjanser og fikk mål på 3 av dem. LFK spissen Simen Berg var nådeløs og effektiv i boksen og scorte ekte hattrick før lagene gikk til pause. LFKs mål nummer 3 og 4 kom begge etter suverent angrepsspill; fine pasninger ut på høyrekanten hvor Anders med fart og kraft kom seg fri og fikk lagt inn foran mål...

LFK var det beste laget på banen også i 2.omgang. Toten hadde nesten ingen målsjanser, Lillehammergutta hadde flere (bl.a. en suser i tverrligger'n fra Audun) og scorte på 3 av dem.

5-0: Nils (etter flott innlegg fra Simen).

6-0: Mehti.

7-0: Eirik (assist Mats).

G16-1 stilte med følgende startelver; Magnus Sagbakken (keeper), Mads Svenskerud (venstre back), Audun Skyttermoen (høyre back), Mathias Innerdal og Magnus Ødegård (midtstoppere), Magns Mehti og Jonas Clemens (midtbane-ankere), Eirik Toftaker (offensiv midtbane), Anders Røste (høyre kant), Nils Gudbrandsen (venstre kant) og Simen Berg (spiss).

LFK G16-1 leder nå sin gruppe med 6 poeng og 11-3 i målforskjell etter 2 kamper. Nå gjenstår bare en kvalik-kamp! Den spilles på Stampesletta torsdag 7.april kl.20.00 mot Gjøvik-Lyn 2. Med seier i denne matchen er LFK sikret deltakelse i Indre Østlands Eliteserie for G16 lag.

 Fotball.no/G16 1.div Kval. Elite avd.01 IØFK

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer