Publisert: 01. april 2016 - Harald Renolen

G16 Elitekvalifisering

LFK G16-1 spilte en meget god kamp på Stampesletta torsdag kveld, da Toten 1 ble slått 7-0. Bunnsolid forsvarsspill, aggressivitet og trøkk på midtbanen, mange flotte angrep og gode avslutninger var vinneroppskriften.

LFK fikk en pangstart på kampen og feide inn mål nummer 1 før det var spilt ett minutt. Nils fikk en strøken bakromspasning på venstre kant, ga full gass mot mål og fyrte av et godt skudd - rett i nettet.

Lillehammers guttelag var i flytsonen resten av første omgang, jobbet hardt, skapte flere gode sjanser og fikk mål på 3 av dem. LFK spissen Simen Berg var nådeløs og effektiv i boksen og scorte ekte hattrick før lagene gikk til pause. LFKs mål nummer 3 og 4 kom begge etter suverent angrepsspill; fine pasninger ut på høyrekanten hvor Anders med fart og kraft kom seg fri og fikk lagt inn foran mål...

LFK var det beste laget på banen også i 2.omgang. Toten hadde nesten ingen målsjanser, Lillehammergutta hadde flere (bl.a. en suser i tverrligger'n fra Audun) og scorte på 3 av dem.

5-0: Nils (etter flott innlegg fra Simen).

6-0: Mehti.

7-0: Eirik (assist Mats).

G16-1 stilte med følgende startelver; Magnus Sagbakken (keeper), Mads Svenskerud (venstre back), Audun Skyttermoen (høyre back), Mathias Innerdal og Magnus Ødegård (midtstoppere), Magns Mehti og Jonas Clemens (midtbane-ankere), Eirik Toftaker (offensiv midtbane), Anders Røste (høyre kant), Nils Gudbrandsen (venstre kant) og Simen Berg (spiss).

LFK G16-1 leder nå sin gruppe med 6 poeng og 11-3 i målforskjell etter 2 kamper. Nå gjenstår bare en kvalik-kamp! Den spilles på Stampesletta torsdag 7.april kl.20.00 mot Gjøvik-Lyn 2. Med seier i denne matchen er LFK sikret deltakelse i Indre Østlands Eliteserie for G16 lag.

 Fotball.no/G16 1.div Kval. Elite avd.01 IØFK

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer