Publisert: 01. april 2016 - Harald Renolen

G16 Elitekvalifisering

LFK G16-1 spilte en meget god kamp på Stampesletta torsdag kveld, da Toten 1 ble slått 7-0. Bunnsolid forsvarsspill, aggressivitet og trøkk på midtbanen, mange flotte angrep og gode avslutninger var vinneroppskriften.

LFK fikk en pangstart på kampen og feide inn mål nummer 1 før det var spilt ett minutt. Nils fikk en strøken bakromspasning på venstre kant, ga full gass mot mål og fyrte av et godt skudd - rett i nettet.

Lillehammers guttelag var i flytsonen resten av første omgang, jobbet hardt, skapte flere gode sjanser og fikk mål på 3 av dem. LFK spissen Simen Berg var nådeløs og effektiv i boksen og scorte ekte hattrick før lagene gikk til pause. LFKs mål nummer 3 og 4 kom begge etter suverent angrepsspill; fine pasninger ut på høyrekanten hvor Anders med fart og kraft kom seg fri og fikk lagt inn foran mål...

LFK var det beste laget på banen også i 2.omgang. Toten hadde nesten ingen målsjanser, Lillehammergutta hadde flere (bl.a. en suser i tverrligger'n fra Audun) og scorte på 3 av dem.

5-0: Nils (etter flott innlegg fra Simen).

6-0: Mehti.

7-0: Eirik (assist Mats).

G16-1 stilte med følgende startelver; Magnus Sagbakken (keeper), Mads Svenskerud (venstre back), Audun Skyttermoen (høyre back), Mathias Innerdal og Magnus Ødegård (midtstoppere), Magns Mehti og Jonas Clemens (midtbane-ankere), Eirik Toftaker (offensiv midtbane), Anders Røste (høyre kant), Nils Gudbrandsen (venstre kant) og Simen Berg (spiss).

LFK G16-1 leder nå sin gruppe med 6 poeng og 11-3 i målforskjell etter 2 kamper. Nå gjenstår bare en kvalik-kamp! Den spilles på Stampesletta torsdag 7.april kl.20.00 mot Gjøvik-Lyn 2. Med seier i denne matchen er LFK sikret deltakelse i Indre Østlands Eliteserie for G16 lag.

 Fotball.no/G16 1.div Kval. Elite avd.01 IØFK

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer