Publisert: 13. mars 2016 - Henrik Wangberg

LFK G16 spilte NM Mellomrunde 1 mot Eidsvold Turn 13.03.16

Eidsvold Turn-Lillehammer FK G16 1-0 (1-0)

G16: Eidsvold Turn - LFKLag:
Tage Brække Ingebrigtsen,
Emil Lien, Magnus Ødegård, Mads Svenskerud, Audun Skyttermoen
Ali Himaj (Eskild Gjevre 60), Mats Renolen (Jonas Clemens 30),
Nils K Gudbrandsen (Mats Renolen 65), Eirik Åsvestad, Thorstein Gørtz (Erik Toftaker 55)
Simen Berg

Med 5 på kretsturnering i Bergen og Anders ute ble resten av laget oppfordret til å ta opp hansken og stå frem. Spesielt de eldste gutta ble utfordret til å ta ansvar siden 4 av de som startet er født i 2001 eller 2002. I inngangen til kampen blir vi enige om å ligge lavt og kjenne litt på kampen. Oppgaven er enkel; sideforskyving og korte avstander defensivt. Offensivt er vi enige om å ta kontringer som er mulige, eller øve på å spille ut bakfra med stor tålmodighet når kontringer ikke er mulige.

Etter 10 min slipper vi inn 1-0. Målet kommer etter at hele midtbanen står stille når ET vender spillet, og vi klarer ikke komme opp i press verken i midtbane eller forsvarsleddet. Med kampplanen i bakhodet skårer ET et alt for enkelt mål.

Etter en passiv start på kampen får vi litt mer initiativ, men det er alt for lite bevegelser inn i bakrom og pasningsspillet påvirkes av dette. Vi får riktignok mange dødballer i gode posisjoner og burde ha fått mer ut av noen av disse.

I pausen blir vi enige om å jobbe hardt og prøve å spille hurtig fotball. Spesielt hurtige bevegelser inn i rom blir vektlagt som viktig.

2. omgang blir en noe passiv omgang. Vi har tre ok store sjanser, og Eidsvold Turn får 1-2 sjanser som følge av at vi sender mange mann i angrep på slutten.

Alt i alt viste slutten av kampen at dersom gutta hadde jobbet hardere og tatt flere av de tunge løpene fremover i banen burde vi skåret. Samtidig har vi jobbet lite med spesifikke offensive bevegelser, og kan ikke forvente at relasjonene sitter helt enda.

Etter kampen ber jeg gutta løfte hodet. Samtidig blir de eldste utfordret, da ingen av de yngste gutta svekket laget i dag (snarere tvert imot). Spesielt utfordrer jeg de eldste gutta til å ta mer ansvar, da laget virker passivt når enkelte spillere ikke er med på kamp.

På samme måte som at tap er fortjent hadde vi muligens også fortjent å utlikne i andre omgang. Det har uansett ingenting å si. Slike jevne kamper er en god utviklingsarena for oss. Det er morsomt å se at et lag som spiller G16-interkrets spiller jevnt med oss, og det lover godt for fortsettelsen.

Les Eidsvold Turns kampreferat her + se bilder fra matchen

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer