Publisert: 13. mars 2016 - Henrik Wangberg

LFK G16 spilte NM Mellomrunde 1 mot Eidsvold Turn 13.03.16

Eidsvold Turn-Lillehammer FK G16 1-0 (1-0)

G16: Eidsvold Turn - LFKLag:
Tage Brække Ingebrigtsen,
Emil Lien, Magnus Ødegård, Mads Svenskerud, Audun Skyttermoen
Ali Himaj (Eskild Gjevre 60), Mats Renolen (Jonas Clemens 30),
Nils K Gudbrandsen (Mats Renolen 65), Eirik Åsvestad, Thorstein Gørtz (Erik Toftaker 55)
Simen Berg

Med 5 på kretsturnering i Bergen og Anders ute ble resten av laget oppfordret til å ta opp hansken og stå frem. Spesielt de eldste gutta ble utfordret til å ta ansvar siden 4 av de som startet er født i 2001 eller 2002. I inngangen til kampen blir vi enige om å ligge lavt og kjenne litt på kampen. Oppgaven er enkel; sideforskyving og korte avstander defensivt. Offensivt er vi enige om å ta kontringer som er mulige, eller øve på å spille ut bakfra med stor tålmodighet når kontringer ikke er mulige.

Etter 10 min slipper vi inn 1-0. Målet kommer etter at hele midtbanen står stille når ET vender spillet, og vi klarer ikke komme opp i press verken i midtbane eller forsvarsleddet. Med kampplanen i bakhodet skårer ET et alt for enkelt mål.

Etter en passiv start på kampen får vi litt mer initiativ, men det er alt for lite bevegelser inn i bakrom og pasningsspillet påvirkes av dette. Vi får riktignok mange dødballer i gode posisjoner og burde ha fått mer ut av noen av disse.

I pausen blir vi enige om å jobbe hardt og prøve å spille hurtig fotball. Spesielt hurtige bevegelser inn i rom blir vektlagt som viktig.

2. omgang blir en noe passiv omgang. Vi har tre ok store sjanser, og Eidsvold Turn får 1-2 sjanser som følge av at vi sender mange mann i angrep på slutten.

Alt i alt viste slutten av kampen at dersom gutta hadde jobbet hardere og tatt flere av de tunge løpene fremover i banen burde vi skåret. Samtidig har vi jobbet lite med spesifikke offensive bevegelser, og kan ikke forvente at relasjonene sitter helt enda.

Etter kampen ber jeg gutta løfte hodet. Samtidig blir de eldste utfordret, da ingen av de yngste gutta svekket laget i dag (snarere tvert imot). Spesielt utfordrer jeg de eldste gutta til å ta mer ansvar, da laget virker passivt når enkelte spillere ikke er med på kamp.

På samme måte som at tap er fortjent hadde vi muligens også fortjent å utlikne i andre omgang. Det har uansett ingenting å si. Slike jevne kamper er en god utviklingsarena for oss. Det er morsomt å se at et lag som spiller G16-interkrets spiller jevnt med oss, og det lover godt for fortsettelsen.

Les Eidsvold Turns kampreferat her + se bilder fra matchen

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer